G4560 H110M PRO VD sistem için işlemci önerisi

Bütçe
1400

badtripjk03

Kilopat
Dostlar merhaba. Elimde Pentium G4560 ve H110M PRO VD anakart var. İşlemci artık vaktini doldurmaya başladı gibi. Bu yüzden sistemi yükseltmek istiyorum. Acaba bana önerebileceğiniz işlemci ve anakart var mıdır? Elimdeki anakart ve işlemciyi satıp üstüne 600-700 TL koymayı düşünüyorum. Yani 1400 TL'lik bir bütçem var diyebilirim. Bu arada ekran kartım 1050 Ti ve PSU 400 Watt Aerocool.

R3 3100 ile A320 alabilirsiniz. Güzel ikili olurlar.

Not: 3100'ün fiyatı 1400 lira olmuş ne yazık ki.
Hocam başka bir öneriniz var mıdır? Mesela 2. el olarak almaya çalışsam hangi parçaları önerirsiniz? Birde şöyle bir sorum var. Tahmin ettiğim gibi elimde olan parçaları 700 TL gibi bir fiyata satmam mümkün mü?

Elinizdeki parçaları 750 TL civarına satabilirsiniz.

Bununla birlikte bir tane de A320 alırsanız bütçenize tam uyar diye düşünüyorum.

Hocam 1250 TL'ye Ryzen 3 3100 ve b450m s2h anakart buldum. Büyük ihtimalle anlaştım gibi. Sizce mantıklı bi tercih olur mu? Birde yanlış anlamazsanız şey soracağım. Bu elimdeki anakart ve işlemciyi elimden hızlıca çıkarmam için bi tavsiyeniz var mıdır? Letgo, sahibinden gibi siteler dışında.

Eğer 600-650 TL civarına koyarsanız çabucak satılacaktır. Alacağınız anakart ve işlemcinin fiyatı baya iyiymiş. Güzelce kontrol etmeyi unutmayın, bana biraz ucuz geldi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…