G4560 İçin Ekran Kartı Önerisi

• Konuyu başlatan 2001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 785

2001

Kilopat
Daha fazla  
Hepsiburada sitesinde gördüğüm indirimler sonucu karar vermekte zorluk çektiğim kartlar bunlar. Yardımlarınızı bekliyorum
  • Anakart: Asus Rog Strix B250G
  • İşlemci: Yandığı için ucuz tercih (G4560)
  • RAM: 2133 MHz 8 GB
  • Power: Cooler Master GXII 750 W
  • Şu anki ekran kartı: MSI RX 460 4G
  • Monitör: AOC 24 '' 75 Hz FreeSync
Almak istediklerim;
Taksitle alacağım taksit bittikten sonra i5 7600K almayı planlıyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ekran kartını 5 veya 6 taksit ile alacağım. İşlemci beni üzmeden çok fazla dar boğaz yapmadan o süre zarfı kadar idare etse yeter. 6 ay sonra işlemciyi yeniden taksitle i5 7600K yapmak istiyorum. 1300 TL vermişken ileriye dönük 8 GB almak sanki bana daha mantıklı gibi geldi. Ama RX 580 8G ile RX 570 8G arasında 300-350 TL'lik bir performans farkı var mı ? Fiyat bu kadar düşmüşken tabii ki şu an ki kur fiyatlarına göre söylüyorum buna değer mi? Veya Ekran kartından önce işlemci güncellemesi yapsam performansta bir artış söz konusu olur mu ?

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ekran kartını 5 veya 6 taksit ile alacağım. İşlemci beni üzmeden çok fazla dar boğaz yapmadan o süre zarfı kadar idare etse yeter. 6 ay sonra işlemciyi yeniden taksitle i5 7600K yapmak istiyorum. 1300 TL vermişken ileriye dönük 8 GB almak sanki bana daha mantıklı gibi geldi. Ama RX 580 8G ile RX 570 8G arasında 300-350 TL'lik bir performans farkı var mı ? Fiyat bu kadar düşmüşken tabii ki şu an ki kur fiyatlarına göre söylüyorum buna değer mi? Veya Ekran kartından önce işlemci güncellemesi yapsam performansta bir artış söz konusu olur mu ?
Ne tür oyunlar oynadığına bağlı. Örneğin G4560 ile RX 580'i ele alırsak Battlefield 1 MP'de deli gibi darboğaz olacaktır çileden çıkartır 6 ay boyu. Ama LOL, CS GO tarzı oyunlarda darboğaz etmez. İşlemciye binecek yüke bağlı anlayacağın.

Hepsiburada sitesinde gördüğüm indirimler sonucu karar vermekte zorluk çektiğim kartlar bunlar. Yardımlarınızı bekliyorum
  • Anakart: Asus Rog Strix B250G
  • İşlemci: Yandığı için ucuz tercih (G4560)
  • RAM: 2133 MHz 8 GB
  • Power: Cooler Master GXII 750 W
  • Şu anki ekran kartı: MSI RX 460 4G
  • Monitör: AOC 24 '' 75 Hz FreeSync
Almak istediklerim;
Taksitle alacağım taksit bittikten sonra i5 7600K almayı planlıyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
RX 570 veya GTX 1050 TI

Acil şehir dışına çıkmam gerekti ve foruma bakamadım. Şehir dışına çıkmam kart almamı biraz geciktirdi ancak bugün siteye girdim bir de ne göreyim, hemen aldım. Sanırım şehir dışına çıkmam işime yaradı.
SapphireNitron+Radeon RX 580 4G OC 256Bit GDDR (Dx12) PCI-E Fiyatı
Bu kartı aldım. 5 ay sonra i5 7600K alıcam ve sistemi tamamlıyacağım. Oynadığım oyunlar CS:GO - PUBG - R6 - Rocket League - GTA 5 - gibi oyunlar 4GB olması beni pek etkileyeceğini sanmıyorum açıkcası. Keza 8 GB ile arada 400 TL gibi güzel bir rakam söz konusu olduğunda. Markadan yana biraz tedirginim bir de fiyatların neden bu kadar düşük olduğuna anlam veremedim acaba kartlar mining sistemden çıkma kartlar olabilir mi diye sordum bir ara kendime ancak HB bu hataya düşmez sanırım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı