hakan56 Hectopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 21 6 Haziran 2018 #1 G4560 stok fanı kırıldı, yeni fan almam lazim. Tavsiyeleriniz bekliyorum. Bir de uygun bir ekran karti önerisi yapar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2018
G4560 stok fanı kırıldı, yeni fan almam lazim. Tavsiyeleriniz bekliyorum. Bir de uygun bir ekran karti önerisi yapar mısınız?
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 6 Haziran 2018 #2 Bütçe?
S SinnerRose Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Tavşanlı\Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2018 #3 Zalman CNPS80F intel / Amd İşlemci Soğutucu | ITOPYA
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2018 #4 SinnerRose dedi: Zalman CNPS80F intel / Amd İşlemci Soğutucu | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Aman sakın! Üç pinli bu, sürekli gürültülü çalışıyor. Bu iyi: Akasa AK-968 X4 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Bu da kırılmazsa sonraki işlemcilerinde de kullanırsın. Ucuz olsun dersen bu var: Aerocool Verkho2 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
SinnerRose dedi: Zalman CNPS80F intel / Amd İşlemci Soğutucu | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Aman sakın! Üç pinli bu, sürekli gürültülü çalışıyor. Bu iyi: Akasa AK-968 X4 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Bu da kırılmazsa sonraki işlemcilerinde de kullanırsın. Ucuz olsun dersen bu var: Aerocool Verkho2 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
MWarfare Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/ Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1525700583 6 Haziran 2018 #5 Bütçe belirtin öneri yapalım.
S SinnerRose Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Tavşanlı\Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2018 #6 GCN dedi: Aman sakın! Üç pinli bu, sürekli gürültülü çalışıyor. Bu iyi: Akasa AK-968 X4 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Bu da kırılmazsa sonraki işlemcilerinde de kullanırsın. Ucuz olsun dersen bu var: Aerocool Verkho2 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum biraz rüzgar sesi var. Gürültülü çalışmıyor o kadar. Birde 3 pinli olunca gürültülü olduğunu ilk defa duydum. SinnerRose dedi: Bende kullanıyorum biraz rüzgar sesi var. Gürültülü çalışmıyor o kadar. Birde 3 pinli olunca gürültülü olduğunu ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Birde sökümü çok kolay. Temizlerken veya macun değiştirirken bacakların kırılma sorunu olmuyor.
GCN dedi: Aman sakın! Üç pinli bu, sürekli gürültülü çalışıyor. Bu iyi: Akasa AK-968 X4 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Bu da kırılmazsa sonraki işlemcilerinde de kullanırsın. Ucuz olsun dersen bu var: Aerocool Verkho2 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum biraz rüzgar sesi var. Gürültülü çalışmıyor o kadar. Birde 3 pinli olunca gürültülü olduğunu ilk defa duydum. SinnerRose dedi: Bende kullanıyorum biraz rüzgar sesi var. Gürültülü çalışmıyor o kadar. Birde 3 pinli olunca gürültülü olduğunu ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Birde sökümü çok kolay. Temizlerken veya macun değiştirirken bacakların kırılma sorunu olmuyor.
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2018 #7 SinnerRose dedi: Bende kullanıyorum biraz rüzgar sesi var. Gürültülü çalışmıyor o kadar. Birde 3 pinli olunca gürültülü olduğunu ilk defa duydum. Birde sökümü çok kolay. Temizlerken veya macun değiştirirken bacakların kırılma sorunu olmuyor. Genişletmek için tıkla... 3 pinli olunca PWM ayarı olmuyor. Bende 4 pinli sanıp bir ara almıştım. Bende ki soğutucu da kırılmıştı, dedim ucuza geçici alayım idare etsin. Ucuz diye aldım para boşa gitti, sağlam bir şey aldım sonra.
SinnerRose dedi: Bende kullanıyorum biraz rüzgar sesi var. Gürültülü çalışmıyor o kadar. Birde 3 pinli olunca gürültülü olduğunu ilk defa duydum. Birde sökümü çok kolay. Temizlerken veya macun değiştirirken bacakların kırılma sorunu olmuyor. Genişletmek için tıkla... 3 pinli olunca PWM ayarı olmuyor. Bende 4 pinli sanıp bir ara almıştım. Bende ki soğutucu da kırılmıştı, dedim ucuza geçici alayım idare etsin. Ucuz diye aldım para boşa gitti, sağlam bir şey aldım sonra.