G4560 için sistem toplama

Dogyx

Decapat
Merhabalar arkadaşlar, G4560 işlemcili ileriye dönük sıvı soğutmalı sistem toplamak istiyorum sonradan işlemcide değiştireceğim aynı zamanda yayıncılık yapmak ve oyun oynatabilecek bir bilgisayar toplamamda bana yardımcı olur musunuz. Elimde olan parçalar G4560, GTX 660 yeni ekran kartı alabilirim.

Bütçem 3000 TL G4560 zaten var.

GTX 660 ile yani GT 1030 gücünde bir ekran kartı ile yetinebileceğini düşünüyor musun ve yayıncılık yaparken hangi oyunları oynayacaksınız?

GTX 660 ile yani GT 1030 gücünde bir ekran kartı ile yetinebileceğini düşünüyor musun ve yayıncılık yaparken hangi oyunları oynayacaksınız?
Csgo Pubg Fortnite Battlerite royale 660 suanlik idare etsin daha ilerki donemlerde elimde nakit oldugundada üstüne eklemeker yapabilecegim bir anakart istiyorum neler onerebilirsiniz?

Sizin durum epey karışık gözüküyor. G4560 için ekran kartı öneririz GTX 1050Tİ ile gayet güzel bir ikili oluştururlar fakat ileride değiştireceğim diyorsunuz. O zaman ekran kartı gözünüze batmaya başlayacak. Anakart olarak B yonga setli bir anakart öneririz fakat bu sefer işlemciyi 8. nesil alırsanız o da boşa gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…