Speach Hectopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar ben şimdi bu ikiliyi almayı düşünüyorum. Bilgisayarıma ekleme yapacağım. Şimdi bunları alırsam güç kaynağı da şart bana. Daha düşük bütçeli önerebileceğiniz anakart ve işlemci bir de uyumlu RAM varsa söylerseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2017
Arkadaşlar ben şimdi bu ikiliyi almayı düşünüyorum. Bilgisayarıma ekleme yapacağım. Şimdi bunları alırsam güç kaynağı da şart bana. Daha düşük bütçeli önerebileceğiniz anakart ve işlemci bir de uyumlu RAM varsa söylerseniz çok sevinirim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Haziran 2017 #2 Daha uygun fiyatlısı yok. Alınabilecek en ucuzu bunlar. Daha ucuz istiyorsanız eski modellere yönelmeniz gerekir. Ancak önermiyoruz.
Daha uygun fiyatlısı yok. Alınabilecek en ucuzu bunlar. Daha ucuz istiyorsanız eski modellere yönelmeniz gerekir. Ancak önermiyoruz.
Efe Vardar Hectopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #3 H110 serisini çok seviyorum, uygun fiyata yuksek performans. Tek dezavantajı Ryzen ile uyumlu değil.
M Mrtcny Kilopat Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #4 Daha aşağı inmeyiniz. Uygun fiyatlara indirimden toplu şekilde alabilirsiniz.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 27 Haziran 2017 #5 G4560 + H110 tam bir F/P kralı, daha ucuzundan hayır gelmez.
RichTAD Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 576 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #6 Ucuzu yok. Çok iyi ikili onlar. Eski modellere yönelmen gerekir daha ucuzu için. Güncel olan daha iyidir.
Ucuzu yok. Çok iyi ikili onlar. Eski modellere yönelmen gerekir daha ucuzu için. Güncel olan daha iyidir.