Selamlar arkadaşlar. Böyle bir sistem toplamayı düşündüm fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sistem sinerji'den sipariş edilecek onu önceden belirtmeliyim. Şu an sinerji'de G4560 yok mail attım eğer yakın bir tarihte ellerine geçecekse G4560 almak niyetindeyim.
Bir diğer mesele ise G4560 B250M RX470 uyumu. Bu sistemi oyun amaçlı kullanmak istiyorum ve ne yazık ki tutarı en aza indirmeye çalışıyorum. 460 modeline pek inmek istemedim. Araştırdım 470 ile kullanılabildiğini gördüm. Bu konu hakkında düşüncelerinizi görmek isterim.
Bir sonraki mesele ise güç kaynağı yeterli olup olmaması. 600W çok mu gelir ? Yeterli ise oradan bütçeyi biraz daha kısmak istiyorum. Kısılan miktarı işlemciye aktarabilirim. 600W çok gelirse bu sisteme rahat rahat yetecek bir PSU önerisi istiyorum sizlerden.
Son olarak eğer ellerinde G4560 kalmamışsa ne yapmalıyım hangi işlemciye yönelmeliyim ? Forum tecrübelerime göre işlemci yükselt diyen arkadaşlarımız illaki çıkacak. Eğer bu sistemle ilerde üzülürsem, üzülmemek için hangi işlemciye yükseltmeliyim ? Tabi bütçeyi de hesaba katarsak. (En yüksek 2800TL)
Teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Eki Görüntüle 214737