G4560 Sistem Toplama

Yuriito

Hectopat
Merhabalar. Şu anda DDR2 eski bir sistem kullanmaktayım. Olabilecek en ucuz f/p tarz DDR4 sisteme geçmek istiyorum şu şekilde bir şeyler düşündüm.

•Pentium G4560
•MSI H110M PRO-D
•Hi-Level 2133 Mhz 4GB
•Areocool AE-VX400 400W
•Kasayı şu anlık mevcut olanıyla idare etmek istiyorum.

Hepsiburada'da 950 TL civarı bi fiyata denk geliyor. Ekran kartını ikinci el uygun fiyata GT 1030 düşünüyorum. Toplam sanırım 1200 TL gibi bir fiyat olacak gibi İnşallah. Önerilerinizi bekliyorum.

Ve diğer bir sorum eğer bu bilgisayarı alırsam (RAM miktarına görmezden gelerek, çünkü sonra ekleme yapmayı düşünüyorum) rahat oyun oynatır mı?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun derken hangi oyun? Elbette akla gelecek bir cok oyumu oynatir ama nasil? Aklinizdaki oyunlari soyleyin arkadaslarla daha iyi yardimci oluruz.

Çoğu AAA oyunlarında RAM den dolayı drop yiyeceğini düşünüyorum.

Amd Athlon X4 950 3.5GHz 2MB Cache AM4 İşlemci Fiyatı ve N11 554 TL ... Vatan Bilgisayar 563 TL ... Hepsiburada 564 TL. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Almadan önce en ucuz satıcıyı bul.

2200g alırsan daha sonra da ekran kartı alabilirsin. 4 slotlu anakart alırsan 4x4'ten 16gb yaparsın. Şimdilik bu sistemle takılır sonra 1050 ya da 1050ti alabilirsin. Fiyatı 1700 oluyor, istersen 2 slotlu anakart alabilirsin ama daha kısa ömürlü olur.
link

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…