G4560 Sistem toplama

erkan4406

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar 2000 TL bütçe ile bilgisayar toplamak istiyorum. Şuan ekran kartı alamayacağım.

İşlemci: G4560
Anakart: Ascrock H100M-DGS R3
RAM: Adata XPG Flame 4GBx2 2400MHZ DDR4 Gaming
Powerboost Deluxe serisi VK-G1009B
PSU: High power 400W 80+ Bronze kırmızı fanlı
Logitech G103
Everest SGM-X7 PRO
Dark 1.8m (24+1) çift yönlü görüntü bağlantı kablosu
ASUS VP228QG 21.5 1MS

Uyum sorunu yaşayacağım parça var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını Thermaltake öneririm onun dışında ekran kartı olmadan sistem iş görmez ama siz bilirsiniz.

Kesinlikle Everest SGM-X7 PRO almayın fabrika çıkışlı olarak hatalı bir ürün.Ayrıca anakartınız 2133Mhz destekliyor eğer ileride anakart değiştirmeyi düşünmüyorsanız ramleri 2133Mhz alın.

Kesinlikle Everest SGM-X7 PRO almayın fabrika çıkışlı olarak hatalı bir ürün.
Ben SGM x7 'yi 3 yıldır kullanıyorum. Hicbir sorun sıkıntı yaşamadım. Gayet memnunum. Internet cafelerde steelseries razer vs. de kullandım. Genelleme yapmayın lütfen. Kullandığınızı düşünmüyorum mouse'u. Ben kullanıyorum ve rahatlıkla öneririm. Düzgün kullanıldığı sürece uzun süreler götürür sizi.

Bu mouse 2 kez aldım aynı sorunu verdi hatta garanti 3. kez yenisini yolladı kabul etmedim ayrıca forumda başka birisi de aynı sorunu yaşamış bu yüzden tavsiye etmiyorum. Ben onun yerine bastım parayı SS Rival 110 aldım.
Bu arada kesinlikle yanlış anlamayın fakat imzanızda belirtilen sisteminizin yanında bu mouse' un yakıştığını düşünmüyorum.

Ne ile rahat isen onu kullanırsın. Ekran kartım 1080 olduğu için mouse a 500 TL vermek zorunda değilim. Yıllardır kullandigim mouse ve gayet memnunum. Saçma sapan bir bakış açısı.

Ne ile rahat isen onu kullanırsın. Ekran kartım 1080 olduğu için mouse a 500 TL vermek zorunda değilim. Yıllardır kullandigim mouse ve gayet memnunum. Saçma sapan bir bakış açısı.
Mouse cidden yapı olarak rahat ona lafım yok fakat performansı beni üzdü.

Mouse cidden yapı olarak rahat ona lafım yok fakat performansı beni üzdü.
Ben sıkıntı yaşamadım. Hiç üzmedi. Hala da sağlam. DPI seçenekleri iyi. Ergonomisi gayet iyi. Sırf markası için 500 600 TL ye mouse alanlar saçmalıyor bence. Örnek vermek gerekirse Mithrain i biliyorsunuzdur twitchte. Dünyanın parasını kazanıyor 1080Ti sistem kullanıyor vs. ama mouse u 100 TL çünkü onunla rahat. Demem o ki mouse a 500 TL verince iyi oyuncu olunmuyor.

Kesinlikle Everest SGM-X7 PRO almayın fabrika çıkışlı olarak hatalı bir ürün.Ayrıca anakartınız 2133Mhz destekliyor eğer ileride anakart değiştirmeyi düşünmüyorsanız ramleri 2133Mhz alın.
Bildiğim kadarıyla 2400MHZ'e çıkartabiliyoruz .
Güç kaynağını Thermaltake öneririm onun dışında ekran kartı olmadan sistem iş görmez ama siz bilirsiniz.

Tek kanaldan 360W güç veriyor.Herhangi sorun çıkartır mı?Ekran kartı olarak 2.el GTX750 Tİ almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim.

Bildiğim kadarıyla 2400MHZ'e çıkartabiliyoruz .

Tek kanaldan 360W güç veriyor.Herhangi sorun çıkartır mı?Ekran kartı olarak 2.el GTX750 Tİ almayı düşünüyorum.
Kusura bakmayın son gelişmeleri ve BIOS güncellemesi geldiğini bilmiyordum fakat Asrock sitesi anakart bilgilerini güncellememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…