G4560 sistem vs A10 7890K sistem

Bana kalırsa G4560 olan sistem soket yapısı (1151) olarak daha ileriye dönüktür.Yarın bir gün işlemci upgrade'i yaparsan işine yarar.Amd olan sistemde soket yapısı olarak eski ve ddr3 bir sistem.Amd olan sistemde tek + olarak Ssd gördüm ama bana kalırsa bir Ssd için o sistem alınmaz.Çünkü Ssd lükse kaçmaktır düşük bütçede gereksiz bence umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bana kalırsa G4560 olan sistem soket yapısı (1151) olarak daha ileriye dönüktür.Yarın bir gün işlemci upgrade'i yaparsan işine yarar.Amd olan sistemde soket yapısı olarak eski ve ddr3 bir sistem.Amd olan sistemde tek + olarak Ssd gördüm ama bana kalırsa bir Ssd için o sistem alınmaz.Çünkü Ssd lükse kaçmaktır düşük bütçede gereksiz bence umarım yardımcı olabilmişimdir.
1-FM2+ eski bir soket değil.
2-AM4 soketlere 7. nesil APU işlemciler de oluyor.
3-AM4 sokette de çalıştığı için otomatikman DDR4 desteğini kazanmış oluyor.
4- Asıl konuya gelecek olursak tabi ki de 4560 sistem bariz bir şekilde üstün.
5- RX 460 ekran kartı ile zaten APU'nun içindeki GPU kıyaslanmayacak bir vaziyette.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünceleriniz için teşekkürler çok yardımcı oldunuz ama 4560'lik sisteme baktığınızda 300 watt'lik bir güç kaynağı var, sizce yeterli mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünceleriniz için teşekkürler çok yardımcı oldunuz ,ama 4560'lik sisteme baktığınızda 300 watt'lik bir güç kaynağı var ,sizce yeterlimi ?
300 Watt değil, 400 Watt. Genede kuşkunuz olmasın yetecektir. Zaten teknobiyotik bu sistemi her türlü oyun ve benchmark testine tabi tutuyor, performans anlamında sorunları veya teknik sorunlar çıkartırsa piyasaya sürmüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı