Esdeath.xyz
Megapat
Daha fazla
Teşekkür ederim cevabın için. 2sistem sıfır satılıyor Teknobiyotik'te link atabilirim 1.sistem ise 2.el olarak biri satıyor.
ahh aga ahh dolar 8 küsür oldu 1050ti şimdi hemen hemen o fiyat olduG4600 1050 Ti sistemi 2100 TL'ye satmıştım içim acıyor şu an ki piyasayı görünce.
aga antalyada yaşıyorum onları nasıl gidip alıyım haklısındaBunları buldum 2. elde.
İntel işlemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 874572460
İntel işlemci - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Bayağı düşürecektir maliyeti.Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Aga Antalya'da yaşıyorum onları nasıl gidip alayım haklısında)
Aga Antalya'da yaşıyorum onları nasıl gidip alayım haklısında)
teşekkür ediyorum eğer bütçe ayarlayabilirsem dediğiniz sistemi alacağım ayarlayamaz isem apu olanı alıyım demi2. sistem daha iyi gibi duruyor ama benim dizdiğim sistem gayet uygun bence.
Bütçeyi 200 300 TL daha yukarı çekerseniz sizi üzmeyecektir.
bu önerdiğin sistemde herhangi bir darboğaz veya sıkıntı olurmu?Biostar H310MHP DDR4 2666MHz 1151 Pin S+V+GL Anakart Fiyatı
Biostar H310MHP DDR4 2666MHz 1151 Pin S+V+GL Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400 8 GB 2 x 4 GB DDR4 2400 MHz 288-pin DIMM Black
CMK8GX4M2A2400C16 Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400 8 GB 2 x 4 GB DDR4 2400 MHz 288-pin DIMMwww.bossbilisim.com Aerocool VX Plus 400W Güç Kaynağı (AE-VXP400) Fiyatı
Aerocool VX Plus 400W Güç Kaynağı (AE-VXP400) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB GDDR5 Ekran Kartı GT Fiyatı
MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB GDDR5 Ekran Kartı GT en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Teşekkür ediyorum eğer bütçe ayarlayabilirsem dediğiniz sistemi alacağım ayarlayamaz isem APU olanı alayım değil mi?
Bu önerdiğin sistemde herhangi bir darboğaz veya sıkıntı olur mu?
Eğer ayarlayamazsanız APU sizin işinizi görür. Önceden Ryzen 5 2400G'ler 900 TL'lere bulunuyordu ah be dolar ah.
Ha eğer o sistemde değiştirebilirseniz 120 GB'lik bir SSD ve 500 GB'lik bir HDD ayarlayabilirsiniz.
kendi elimde bir tane 500gb hdd var onu takacağım alırsamEğer ayarlayamazsanız APU sizin işinizi görür. Önceden Ryzen 5 2400G'ler 900 TL'lere bulunuyordu ah be dolar ah.
Ha eğer o sistemde değiştirebilirseniz 120 GB'lik bir SSD ve 500 GB'lik bir HDD ayarlayabilirsiniz.
Bu değişim size alan olarak bayağı iş görecektir.