G4560 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

M.SEFER

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Müşteri Temsilcisi
Merhabalar.
Elimde şu an MSI H110M PRO VD anakart G.Skill 8 GB 2133 MHz RAM MSI GTX 1050 Ti 4G 4 GB OC ekrak kartı ve Intel Pentium G4560 mevcut. Ekran kartım arızalandığı için ekran kartını değiştireceğim. Mevcut anakarta ideal olarak çok yüksek seviyelere çıkmamak şartıyla hem ekran kartı hem de besleyecek makul fiyatlı işlemcilere baktığım durumda kafam çok karıştı. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.
Elimde şu an MSI H110M PRO VD anakart G.Skill 8 GB 2133 MHz RAM MSI GTX 1050 Ti 4G 4 GB OC ekrak kartı ve Intel Pentium G4560 mevcut. Ekran kartım arızalandığı için ekran kartını değiştireceğim. Mevcut anakarta ideal olarak çok yüksek seviyelere çıkmamak şartıyla hem ekran kartı hem de besleyecek makul fiyatlı işlemcilere baktığım durumda kafam çok karıştı. Önerilerinizi bekliyorum.

Sistemi satıp sıfırdan toplamak daha mantıklı. Aksi takdirde mantıklı olmaz.

1080p monitörünüz varsa RX 470 ve dengi kartlara kadar çıkabilirsiniz. Eğer monitörünüz 1080p değilse, daha düşük kartlara bakmanız gerek yoksa aşırı darboğaz olacaktır. Benim önerim hazır ekran kartına para vereceksiniz, o parayı bekletin sistemi komple satın üstüne biraz daha koyarak yeni bir sistem toplayın. G4560'ın sınırları çok dar maalesef.

İşlemci ile birlikte değiştireceğim zaten dar boğaz olmaması için. Başlık moderatör tarafından değiştirilmiş bu yüzden yanlış anlaşılma olmuş hem ekran kartı hem işlemci değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı