Arkadaşlar 1800 liraya şunu toplamayı düşünüyorum. Normalde bütçem 1500 liraydı ama
biraz geçse bir şey olmaz. Daha iyi sistem bilenler yorumlara yazsın. Belki eski bilgisayarıma yeni ekran kartı da takabilirim. Eski bilgisayarıma ekran kartı mı takayım yoksa bu sistemi alıyım mı?
Sistem olmuş fazlasıyla iş görecektir. Ama parçaları tek tek en ucuzu nerede ise ordan alıp kendiniz toplarsanız belki bir 50-100₺ cebinizde kalırsa üzerinede siz ekleyip SSD alabilirsiniz.
Sistem olmuş fazlasıyla iş görecektir. Ama parçaları tek tek en ucuzu nerede ise ordan alıp kendiniz toplarsanız belki bir 50-100₺ cebinizde kalırsa üzerinede siz ekleyip SSD alabilirsiniz.
Ben zaten resim olarak gösterebilmek için öyle yaptım normalde 1650-1700 lira tutuyor. Eğer bilgisayarı almayacak olursam benim şuan kullandığım bilgisayarıma ekran kartı da ekleyebilirim. Hangi ekran kartı benim eski bilgisayar için iyi olur?
Bu sistemi uygun fiyattan elden çıkarıp sıfırdan sistem toplaman daha mantıklı. Güncel ekran kartlarıyla verim alamazsın. HD5750 hala iş gören bir kart bu arada.