Bu BIOS işini pek anlamıyorum doğrusu. İşlemci ve anakart nesilleri birbiri ile farklı oluyorsa BIOS yapmak mı gerekiyor? Yani ona göre işlemci takılıyormuş, öyle güncelliyorlarmış.Evet direkt olarak takılıp kullanılabilir. Ancak güncel değilse BIOS güncellemeleri her daim yapılmalıdır.
Peki bu kart için gerekirmi ? bu karta ilerde i5 takılırmı ?Soruna gelecek olursam da bir sıkıntı olmaz bu anakart ile işlemci uyumlu. Bios güncellemesi gerektirmez.
Hayır gerektirmez fakat anakarta bu kadar bütçe ayırma. Bütçeni bilmiyorum ama az önce belirttiğim model senin işini fazlasıyla görecektir. Bütçede sıkıntı yoksa sıkıntı yokPeki bu kart için gerekirmi ?
MSI B250M GAMING PRO Intel B250 Soket 1151 DDR4 2400MHz USB3.1 Anakart
İşlemciyi ilerliyen aylarda değiştireceğim şu anda bu işlemciyi almak zorundayım.Hayır gerektirmez fakat anakarta bu kadar bütçe ayırma. Bütçeni bilmiyorum ama az önce belirttiğim model senin işini fazlasıyla görecektir. Bütçede sıkıntı yoksa sıkıntı yok![]()
Sıkıntı yok o zamanİşlemciyi ilerliyen aylarda değiştireceğim şu anda bu işlemciyi almak zorundayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.