G4560 ve Biostar H110MHC Anakart İçin 8 GB DDR4 RAM Tavsiyesi

antikahraman

Decapat
Biostar H110MHC model anakarta uyumlu 8GB DDR4 RAM önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Bir de işlemci, anakart ve GTX 1050 TI uyumlu olur mu, sıkıntı çıkarır mı? Söylerseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vengeance LPX Red 8GB RAM (CMK8GX4M1A2400C16R) ram olarak tek slot cıft slot senın bılecegın ıs tabı ama benım onerım cıft slottan yana

Team DDR4 8GB(4GBx2) 2400MHz T-Force Vulcan Gaming Soğutuculu Ram Bellek (TM4TVUL240042RD)

uyum olarak ıyı olduklarını bılıyorum arastırdıgım kadarıyla. oynuyacagın oyunları soylersen ayrıntılı yardım etmeye calısırım. Kımı oyunda darbogaz problemı yasama ıhtımalın olabılır. Ama cok işlemci zorlayacak bır oyun oynamadıkca sıkıntı olacagını sanmıyorum.

Vengeance LPX Red 8GB RAM (CMK8GX4M1A2400C16R) ram olarak tek slot cıft slot senın bılecegın ıs tabı ama benım onerım cıft slottan yana

Team DDR4 8GB(4GBx2) 2400MHz T-Force Vulcan Gaming Soğutuculu Ram Bellek (TM4TVUL240042RD)

uyum olarak ıyı olduklarını bılıyorum arastırdıgım kadarıyla. oynuyacagın oyunları soylersen ayrıntılı yardım etmeye calısırım. Kımı oyunda darbogaz problemı yasama ıhtımalın olabılır. Ama cok işlemci zorlayacak bır oyun oynamadıkca sıkıntı olacagını sanmıyorum.
Intel işlemcilerde tek slot/çift slot fark yaratır mı fazla? Yaratmazsa tek slot 8gb almayı düşünüyorum.Hem daha hesaplı oluyor hem de daha sonradan bir 8gb daha alarak çift slot yapma şansı da oluyor.

Intel işlemcilerde tek slot/çift slot fark yaratır mı fazla? Yaratmazsa tek slot 8gb almayı düşünüyorum.Hem daha hesaplı oluyor hem de daha sonradan bir 8gb daha alarak çift slot yapma şansı da oluyor.
Tek slot RAM kullanmak geleceğe dönük bir yatırım evet ama tek slot kullandığınız süre boyunca FPS değeriniz çift slota göre daha düşük olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı