Merhaba Technopat ailesi hem ekonomik hemde her oyunu Full HD bir monitörde yüksek ayarlarda en az 60 kare alarak oynayabilceğiniz bir sistem tavsiyesinde bulunacağım. Sistem tamamen yeni nesil ürünlerden oluşmaktadır. Sistem 16 GB RAM ve SSD ile güncellenip geliştirilebilir.
Daha önceden farklı bileşenlerle defalarca test edilmiştir en verimli sonuç bu şekilde (teknik serviste çalışıyorum). Örnek site Teknobiyotik'i aldım. Sinerji İtopya vesaire gibi sitelerde fiyatlarda maksimum 100 TL'lik bir değişim oluyor. (Vatanı fahiş fiyatlarından dolayı saymıyorum)
Intel Kaby Lake Pentium G4560 3.5GHz İşlemci: 352 TL
Asus H110M-K Intel H110 2133MHz DDR4 mATX Anakart: 247 TL
Kingston DDR4 2133MHz 8GB Hyperx Black Ram Bellek: 298 TL
Asus GT1030 2GB Phoenix 64Bit GDDR5 Ekran Kartı: 344 TL
AeroCool Cruisestar Advance Mid Tower Pencereli 3 Adet Fan Kasa: 144 TL
High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı: 113 TL
Toplam fiyat: KDV DAHİL 1845 TL
Fiyatlar kur ve stok yetmezliğinden değişiklik gösterebilir. Amacım bu sistemi alın demek değil
kafanızda bi şablon oluşmasını sağlamak SSD takıp yükseltebilirsiniz RAM'i de 8 tek slot diğer slota 8 daha alıp 16 ya yükseltebilirsiniz aynı şekilde H110M-K anakartına daha güçlü bir ekran kartı ile güçlendirebilirsiniz yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Şu olsa daha iyi olur gibi farklı düşüncelerinizi yazabilirsiniz fikirlerinizi bekliyorum.