G4560 ve GTX 1050 darboğaz

alprsahn

Kilopat
Şu anda elimde G4560 ve GTX 1050'li bir sistem var sistemi topladım ama monitör almadım ve babamın küçükken aldığı saba markalı TV'yi kullandım ama zamanla PC'de darboğazlar yaşıyorum. Bu saba monitör 1600*900 bir monitör ve BF1 ve Fortinite darboğaz yaşıyorum. İşlemcimi yüzde 100 kullanırken ekran kartımı yüzde 40 50 kullanıyor. Sizce monitörümü 1920*1080 bir monitörle mi değiştireyim yoksa başka bir çözüm öneriniz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
g4560 gtx 1050 gskill 2133 mhz ram dark psu 1 tb baracuda kard disk asus h110m k anakart ama msi afterburnerdan gördüğüme göre ekran kartını hiç kullanmıyor kanımca bu yüzden darbaoğza yapıyor

Oyun en Yüksek ayarlara çekip o şekilde deneyin. İşlemcin kullanımı düşüp gpu kullanımı yükselecektir. En yüksek ayarlarda yine de darboğaz yapıyorsa 1080p bir monitöre geçmek sorunu çözer diye düşünüyorum.slottan beslenen bir ekran kartının yeterince enerji alamadığı için darboğaz yapacağını düşünmüyorum şahsen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı