G4560 ve GTX 1050 Sistem Toplama

frozen7

Hectopat
Daha fazla  
Giriş Seviye Oyun – Fiyat/Performans
İşlemciIntel Pentium G4560
AnakartMSI B250 Bazooka
BellekHyperX Fury Black 8GB 2666 MHz CL15
Ekran KartıMSI GTX 1050 Gaming X 4G
SSDSanDisk Ultra II 240GB
DepolamaSeagate 3.5″ 1TB Barracuda 7200 RPM
KasaCooler Master CMP351
Güç KaynağıKasaya dahil, 500W
Fiyat:2.600 TL
[TBODY] [/TBODY]

Şu sistemi toplamayı düşünüyorum Vatan'dan. Fakat işlemcinin üretimi durdurulmuş, stoktakiler ise çok pahalı. Bana bu sistem ile uyumlu işlemci önerir misiniz?

Ben LoL, CS:Go, ETS2, PUBG tarzı oyunları oynamak için bu PC'yi almak istiyorum sizce bu sistem bu oyunlar için yeterli midir?

Bu PC beni kaç yıl idare eder?

Şuan sahip olduğum bilgisayar yaklaşık 11 senelik. 1 GB RAM'i, 2 GB ekran kartı var yanlış hatırlamıyorsam ve bununla LoL oynayabiliyorum en düşük ayarlarda.

Eğer Vatan'dan pcyi FreeDos alırsam işletim sistemini nasıl kurabilirim? Ekstra ücret ödemek istemiyorum işletim sistemine çünkü çok pahalı

İlgilenirseniz sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan tek işlemci alternatifi i3 7100. Eğer acelen yoksa Ryzen 3 veya yeni Athlon lar beklemen iyi olur. Ne zaman çıkacağı belli değil ay, gün olarak sadece bu sene çıkacağı belli. Işletim sistemi ürün anahtarını 40-50 TL ye N11 den alabilirsin. Önce Technopat' ın Windows 10 USB vidyosunu izle. O vidyoda yapılanlardan sonra yeni bilgisayara o USB deki dosyayı kur ve N11 den aldığın ürün anahtarını yaz. Ama alırken kaliteli bir satıcıdan al. Bir satıcıda 300 yorum vardı Windows 10 Pro idi. O satıcıdan alabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…