Bu hafta içinde Teknobiyotik'ten 2000 liraya bilgisayar topladık. Eksik bir şey varsa onları sizin vasıtanızla tamamlamak istiyorum. Bir de bu bilgisayara yakışır monitör tavsiye ederseniz. Şimdiden teşekkürler.
Şöyle düşünün; bir yere gideceksiniz. 2 imkanınız var. Yürüyerek veya arabayla gidebilirsiniz. HDD burada yürümek oluyor ve SSD arabayla gitmek oluyor. SSD oyunları daha hızlı açar, sistemi SSD'ye kurarsanız bilgisayar hızlı açılır. Ayrıca çok büyük boyutlu oyunlar oynamıyorsanız veya çok oyun oynamıyorsanız 250-300 TL arası 120 GB SSD yetebilir. Fakat tavsiyem 240 GB SSD'dir. Ayrıca stoklarda bulamadıysanız buyurun link: Toshiba 1TB 3.5'' P300 7200RPM SATA III Disk - (HDWD110UZSVA)
Ya da: TOSHIBA 3,5" 1TB 64M 7200 Desktop HDD(HDWD110UZSVA
Hocam ben kendim sistem topladım ve SSD'ye bütçem yetmedi. Arada bir fark göremedim bilgisayarım SSD'sizde beklediğim performansı veriyor size kalmış tabiki. Onun dışında sistemde bir sıkıntı göremedim hayırlı olsun.
Şöyle düşünün; bir yere gideceksiniz. 2 imkanınız var. Yürüyerek veya arabayla gidebilirsiniz. HDD burada yürümek oluyor ve SSD arabayla gitmek oluyor. SSD oyunları daha hızlı açar, sistemi SSD'ye kurarsanız bilgisayar hızlı açılır. Ayrıca çok büyük boyutlu oyunlar oynamıyorsanız veya çok oyun oynamıyorsanız 250-300 TL arası 120 GB SSD yetebilir. Fakat tavsiyem 240 GB SSD'dir. Ayrıca stoklarda bulamadıysanız buyurun link: Toshiba 1TB 3.5'' P300 7200RPM SATA III Disk - (HDWD110UZSVA)