U UzumakiEmre Hectopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2017 #11 KrolKro29 dedi: Asrock h110m dgs işini görür. B250 alsanız bile pek bir işinize yaramaz. Genişletmek için tıkla... bir tek bellekte emin olamadım acaba gskiil markası iyimidir birde asrock h110m dvs ve dgs farkı nedir
KrolKro29 dedi: Asrock h110m dgs işini görür. B250 alsanız bile pek bir işinize yaramaz. Genişletmek için tıkla... bir tek bellekte emin olamadım acaba gskiil markası iyimidir birde asrock h110m dvs ve dgs farkı nedir
KrolKro29 Kilopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 1.056 14 Haziran 2017 #12 UzumakiEmre dedi: bir tek bellekte emin olamadım acaba gskiil markası iyimidir birde asrock h110m dvs ve dgs farkı nedir Genişletmek için tıkla... G.skill markası iyidir, kalitelidir. DVS ve DGS arasında sadece 7.1 ses kartı farkı var sanırım. Ben DGS öneririm.
UzumakiEmre dedi: bir tek bellekte emin olamadım acaba gskiil markası iyimidir birde asrock h110m dvs ve dgs farkı nedir Genişletmek için tıkla... G.skill markası iyidir, kalitelidir. DVS ve DGS arasında sadece 7.1 ses kartı farkı var sanırım. Ben DGS öneririm.