G4560 ve GTX 1050 Ti performans düşme sorunu

Yusufalti

Kilopat
Daha fazla  
  • Pentium G4560
  • Galax GTX 1050 Ti
  • 8 GB RAM
Sistemim bu, 1 ay önce memlekete gitmiştim 1 ay orada kaldım. Geldiğimde birkaç driver ve oyun güncellemesi gelmişti. CS'yi oynamaya başladığımda normalden düşük FPS aldığımı gördüm. Normalde 150-200 olan FPS şimdi 100-50 arası çok iniş çıkışlar oluyor. Afterburner'la baktığımda %50'lerde ara sıra 30'lara düştüğünü gördüm. Önceden böyle değildi. Acaba güncellemeden bir şey mi oldu ya da donanımda hasar mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Pentium G4560
  • Galax GTX 1050 Ti
  • 8 GB RAM
Sistemim bu, 1 ay önce memlekete gitmiştim 1 ay orada kaldım. Geldiğimde birkaç driver ve oyun güncellemesi gelmişti. CS'yi oynamaya başladığımda normalden düşük FPS aldığımı gördüm. Normalde 150-200 olan FPS şimdi 100-50 arası çok iniş çıkışlar oluyor. Afterburner'la baktığımda %50'lerde ara sıra 30'lara düştüğünü gördüm. Önceden böyle değildi. Acaba güncellemeden bir şey mi oldu ya da donanımda hasar mı var?
Ekran kartı sürücülerini kaldır sonra temiz kurulumu seçerek tekrar kur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı