H honolulu Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 792 Çözümler 4 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğretmen 9 Eylül 2018 #1 Merhaba G4560 işlemci ile BIOS güncellemesi yapılmış H110M anakart arıyorum. Bütçem: 450TL. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2018
yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 19 Eylül 2018 #2 Elimde 1 senelik boşta bekleyen G4560 işlemci bulunmakta, Ankara ya da Kırıkkale için elden teslim, diğer iller için kargo ile yollayabilirim.
Elimde 1 senelik boşta bekleyen G4560 işlemci bulunmakta, Ankara ya da Kırıkkale için elden teslim, diğer iller için kargo ile yollayabilirim.
H honolulu Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 792 Çözümler 4 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğretmen 19 Eylül 2018 #3 yhenn dedi: Elimde 1 senelik boşta bekleyen G4560 işlemci bulunmakta, Ankara ya da Kırıkkale için elden teslim, diğer iller için kargo ile yollayabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar istersiniz?
yhenn dedi: Elimde 1 senelik boşta bekleyen G4560 işlemci bulunmakta, Ankara ya da Kırıkkale için elden teslim, diğer iller için kargo ile yollayabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar istersiniz?
yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 20 Eylül 2018 #4 Fiyat olarak 250 lira düşünüyorum, kargo ücreti bana ait olmak koşuluyla.
H honolulu Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 792 Çözümler 4 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğretmen 24 Eylül 2018 #5 yhenn dedi: Fiyat olarak 250 lira düşünüyorum, kargo ücreti bana ait olmak koşuluyla. Genişletmek için tıkla... Hocam almak istiyorum satış işlemini nasıl gerçekleştireceğiz? Elinizde başka satmak istediğiniz ürünlerde var mı? yhenn dedi: Fiyat olarak 250 lira düşünüyorum, kargo ücreti bana ait olmak koşuluyla. Genişletmek için tıkla... Hocam H110m Anakartta aldım sizden hala haber bekliyorum! Son düzenleme: 24 Eylül 2018
yhenn dedi: Fiyat olarak 250 lira düşünüyorum, kargo ücreti bana ait olmak koşuluyla. Genişletmek için tıkla... Hocam almak istiyorum satış işlemini nasıl gerçekleştireceğiz? Elinizde başka satmak istediğiniz ürünlerde var mı? yhenn dedi: Fiyat olarak 250 lira düşünüyorum, kargo ücreti bana ait olmak koşuluyla. Genişletmek için tıkla... Hocam H110m Anakartta aldım sizden hala haber bekliyorum!