G4560 ve RX 460 4G sistem toplama

O bütçeye o sistemi toplayamazsın. 2. el olursa toplayabilirsin sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram hepsiburada.comdan , kasa ve işlemci bilgisayardeposundan , ekran kartı psu ve anakart itopyadan topladım istersen kendinizi bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Psu Corsair 450W CP-9020096-EU Güç Kaynağı almaya karar verdim.Corsairin iyi olduğunu söylüyorlar.

Kasa olarak şunu alacağım Power Boost Deluxe Serisi VK-G1023S 3x12cm Mavi Led Fanlı, USB 3.0, Pencereli Gaming Kasa JBST-VKG1023S toplam 1500 tl ediyor.

G4560'ı aldınız mı ? 7.Nesil mi ? Bende G4600 alacaktım bu fiyat uygun geldi olmadı G4560 alabilirim. Ancak sitede hiç bilgi yer almıyor.

Evet MSI H110M Bios güncellemesi ile destekliyor 7.nesil işlemcileri. Ancak aynı modelin Asrock markasında Bios güncel geliyor direk takıp çalıştırabiliyorsunuz.

Boost markasının kasayı filan yaktığı yok merak etmeyin.

O fiyata o sistemi ancak 2. el toplayabilir. İstersen o sistemi alabilirsin. Fakat 1 ay sonra PSU bilgisayarımı yaktı diye konu açma. Hele o kasaya bir şey söylemeyeceğim bile.
Yakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…