G4560 ve RX 460 hazır sistem alınır mı?

Turannn

Megapat
Daha fazla  
https://www.itopya.com/Drax-S4602-P...-2GB-8GB-DDR4-Ram-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/
Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, bütçem 1500 TL. Sadece CS:GO ve LoL oynanacak diyebilirim. Ama aklıma takılan bazı sorular var.
  1. İtopya güvenilir mi?
  2. PSU konusunda olumlu yorumlar almadım bir sıkıntı çıkarır mı?
  3. Monitörüm 1024*768 60 Hz kare monitör çok fazla darboğaz olur mu bazı arkadaşlar darboğaz olur demişti ama çok mu fark ettirir bu oyunlar için zaten 2-3 ay kullanılacak sonra bu monitörü alacağım.
AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1 ms Full HD HDMI FreeSync GAMING MONITOR

Hayır darboğaz yapmaz. Ancak ben bütçenizi biraz daha artırmanızı ve GTX1050'ye yönelmenizi tavsiye ediyorum. İleride performans farkı olarak farkı hissedersiniz. Yok ben bütçemin zaten sınırındayım diyorsanız da sistem güzel alabilirsiniz.

Şuan kendim bir sistem topladım. Aynı site üzerinden. G4560, GTX1050 MSI GAMING 2 GB, CORSAIR 8 GB DDR4 2133 MHZ RAM, Power Boost VK-1623 400W Kasa,MSI H110M PRO-VD Anakart toplamı 1452 Tl.

Peki Power Boost marka PSU hakkında ne düşünüyorsunuz sıkıntı çıkarır mı?

Peki Power Boost marka PSU hakkında ne düşünüyorsunuz sıkıntı çıkarır mı?
Malesef PSU biraz sıkıntılı.

İleride performans farkı mı ? Gelecekte Vulkan ve DX12 destekli oyunlar çıkacaktır ve RX serisi artık GTX serisini öldürecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef PSU biraz sıkıntılı.

İleride performans farkı mı ? Hahaha çok komik, gelecekte vulkan ve dx12 destekli oyunlar çıkacaktır ve rx serisi artık gtx serisini "öldürücek".

GTX1050 ile RX460'ı karşılaştırıp bir yorum yapmışım. RX serisi ile GTX serisini karşılaştırmamışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX1050 ile RX460'ı karşılaştırıp bir yorum yapmışım. RX serisi ile GTX serisini karşılaştırmamışım.
Bahsettiğin iki ekran kartıda, bahsettiğim ekran kartları ile aynı sınıfta akıllı kardeşim..

GTX 1050 mi ? Kesinlikle geleceğe dönük bir ölü yatırım olur. Ayriyetten RX 460 ile başa baş bir ekran kartı. Bence bu iki kart yerine RX 560 tercih edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…