G4560 ve RX 460 Sistem Ne Kadar Eder?

Makaleler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı olmaya çalışıyor.
Normal şartlarda para biriktirip sistemimi yükseltmeyi düşünüyordum ama i5 7400'ün 1600 TL olduğunu görünce vazgeçtim. Yaklaşık 3-4 ay içinde 1500 TL civarı bir para biriktirebilirim. Şu anki sistemimi satıp üstüne bu parayla bir tık daha iyi bir sistem toplamak istiyorum. Neyse asıl soruya gelelim, sizce bu sistem ne kadar eder? 2500 TL çok mu olur?

• G4560 İşlemci
  • Sapphire RX 460 2 GB Ekran Kartı
  • 8 GB DDR4 Kingston Hyperx Fury Black 2133 MHz RAM
  • Asrock H110M DGS R3 Anakart
  • Toshiba P300 1TB HDD
  • TX K3S Kasa
  • Aerocool VX Serisi 500W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçaları tek tek alsan 1800-2000 TL arasında, belki de daha ucuza toplarsın. Verdiğin fiyat ikinci el fiyatı ise toplu alma, dediğim gibi tek tek al çok daha ucuza gelir.

RAM 350 TL’den bulunur. İşlemci+anakart 500-600 TL arası bulunur. Ekran kartını 550 TL’den RX560 alırsın. HDD 150 TL desek, PSU 150 TL desek bi de ucuz yollu kasa bulursun tamam.

Ya siz yanlış anladınız ya da ben yanlış anlattım galiba. Bu sistem benim şuan kullandığım sistem zaten. Ben bu sistemi satıp üstüne bir miktar para ekleyip daha iyisini almayı düşünüyorum.

Ya siz yanlış anladınız ya da ben yanlış anlattım galiba. Bu sistem benim şuan kullandığım sistem zaten. Ben bu sistemi satıp üstüne bir miktar para ekleyip daha iyisini almayı düşünüyorum.
Ben bu sistemi alacaksınız sandım, kusura bakmayın. Satacaksanız 2000 TL civarında satmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…