G4560 ve RX 460 Sistem toplama

GTa 5 te 3GB tan fazla kullandığı için yoksa tercih etmezdim. Neyin fiyatını sorduğunuzu anlamadım.

GTa 5 te 3GB tan fazla kullandığı için yoksa tercih etmezdim. Neyin fiyatını sorduğunuzu anlamadım.

Hocam o kart 10GB'da olsa bir işinize yaramaz. Gücü belli sonuçta.

Kartın fiyatını sordum.

Hocam o kart 10GB'da olsa bir işinize yaramaz. Gücü belli sonuçta.

Kartın fiyatını sordum.
Niye 2GB bir kartla 3GB lık oyunu nasıl onarım. 4GB lıkla 50 fps gta5 oynarsam 2GB la 30 fps ve kasarak oynarım. Fiyatı 485 civarı oluyor galiba kdv ile.

Niye 2GB bir kartla 3GB lık oyunu nasıl onarım. 4GB lıkla 50 fps gta5 oynarsam 2GB la 30 fps ve kasarak oynarım. Fiyatı 485 civarı oluyor galiba kdv ile.

İşte o dediğiniz bu kart için pek geçerli değil. 4GB ile kullanılacak kadar güçlü bir kart değil.

Onun yerine GTX 1050 2GB alabilirsiniz:

GALAX GTX 1050 OC 2GB DVI/HDMI/DP DDR5

Bu size diyeceğim son şey idi. İsterseniz hala alabilirsiniz.

Hocam şu GB olayını bırakın. Her şey GB değildir.

GTX 1050 TI aşağısı kartlara 2GB üstü alınmaz.

4GB istiyorsanız en az GTX 1050 TI almalısınız.

Yine de siz bilirsiniz istediğinizi alın hocam.

Hocam şu GB olayını bırakın.

GTX 1050 TI aşağısı kartlara 2GB üstü alınmaz.

4GB istiyorsanız en az GTX 1050 TI almalısınız.

Yine de siz bilirsiniz istediğinizi alın hocam.
Benim GB sıkıntım ben bu PC yi alırsam upgrade etmem 2-3 yıl sürer. O yüzden 4GB istiyorum. Şimdi GB la ne alakası var diyeceksiniz sebebi oyun 3GB isteyince ve ekran karnının 2GB vrami olunca oyun takılmaya başlıyor bir tuşa bastıktan sonra işliyor. Nvidia almamamın sebebi Gsync monitörle çok pahalı bundan dolayı 1050ti yerine rx 460 tercih ediyorum. Manyak mısın gidip CS:GO da freesync mi açacaksın diyeceksen evet manayağı açacam. (görüntü güzel olsun diye.)

O zaman bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…