G4560 ve RX 460 Sistem toplama

Hocam GTA 5'te ekran kartından ziyade işlemci daha çok önde o yüzden bence ekran kartını düşürmeniz daha mantıklı olur. Ya da kasayı 250 civarına çekerek aradaki farka 1050Ti'a yükselmeyi deneyebilirsiniz. Ve bir de GTA düşünüyorum diyorsunuz da 120 GB SSD'ye hem GTA hem CS:GO kurarsanız başka bir şey yapamazsınız. Çok kısıtlı alan kalır.

Hocam işin içine monitör filan da girdi gitti benim kafa siz alın bir tane bilmiyorum

Estağfurullah. Olur mu öyle şey
Ben onu şakasına dedim. İki saattir 4GB alma diyorsun ama ben inatla alacam diyorum. Sonra gelip monitörü 75 hz alcam diyorum yani amacım tasarruf mu değil mi belli değil. Ve yine mükemmel bir zeka ile bir şey daha söylemeyi unuttum. Eğer ki rx 560 uygun fiyatla çıkar ve performansı da güzel olursa onuda tercih edebilirim.

Evet onu bekleyebilirsiniz.

i3 7100 bile 500 TL iken nasıl başka performanslı ve ucuz işlemci bulabilirim. Kasa KDV yi dahil edince 250 TL oluyor. Nvidia tercih etmiyorum çünkü Gsync monitörler çok pahalı. Gta 5'i bu bilgisayara aldıktan 1 yıl sonra felan kurarım o zamanda HDD veya bir SSD daha alırdım.

G4560 daha mantıklı olacaktır. 260 civari ve hemen hemen ayni performans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…