G4560 ve RX 470 Darboğaz Yapar Mı ?

SSD oyun için pek de bir işe yaramıyor. Ram'i şimdi alıp SSD'yi sonra alırdım ben. Adam sonuçta çizim veya sunum hazırlamayacak. Hazırlasa bile pek gerek duymaz o yüzden sonra alınması mantıklı.

@MrClutchh :D Savunduğum görüşü doğru olduğu için savunurum. Doğruluğunu da her yol ile düşünüp mantıklı olan ne ise onu söylerim. Zaten bu yorumları yapmadan önce iyice araştırmadan yapmak olmaz. Sanırım siz de benim görüşümü doğru buldunuz. Yoksa böyle mesaj atmazdınız. :)

@MrClutchh :D Savunduğum görüşü doğru olduğu için savunurum. Doğruluğunu da her yol ile düşünüp mantıklı olan ne ise onu söylerim. Zaten bu yorumları yapmadan önce iyice araştırmadan yapmak olmaz. Sanırım siz de benim görüşümü doğru buldunuz. Yoksa böyle mesaj atmazdınız. :)
Okuduğunda oldukça mantıklı geliyor. Benim de görüşümü değiştirdi açıkcası, HDD yetebileceğini düşünüyordum. Zira benim gibi eski sistemi olup genel kullanım performansından çekmemiş kullanıcı anlamaz :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı