G4560 ve RX 470 Darboğaz Yapar Mı ?

@Faboxin Yukarıda uzun uzun yazıştık arkadaşla. Bir önce okuyun yazıları sonra konuya mesaj yazın. Eğer fikriniz bu ise sebebini de dile getirin. Çünkü o arkadaş ile de fikrini gerekçeler ile dile getirerek konuştuk.

SSD alırsa her şeyi ilk ona kurar sistem güzel hızlanır. RAM'i ise sonradan takar.

RAM alırsa her şeyi HDD ye kurar oyun performansı garanti altına alınır.

Sonradan SSD alır. HDD'den aktarabileceklerini aktarır.

Sonuç olarak bunlar oluyor. Arkadaş seçsin artık.

Ben SSD'ye laf etmiyorum zaten. Göz bebeklerimden biridir kendisi ama G4560+RX 470 ile güzel bir oyun keyfi sürebilmesi için RAM öneriyorum.

Ha SSD alsa 8GB RAM'i sonradan taksa ne değişir derseniz. Çok bir şey değişmeyecektir sonuçta genel olarak takılma yapmayan bir sistem.

Ama BF 1 64 kişilik bir server da neler olur bilemem.

Tamamen arkadaşa kalmış kendisi seçsin.

SSD'yi sonradan alırsan HDD'deki her şeyi atamayabilirsin @Barış Tolon hocamın da dediği gibi.

Yani birazı HDD de kalacak. HDD yi Toshiba P300 alırsan sıkıntı çıkmayacaktır gayet hızlı.

O kadar konuştuk fikriniz değişmediyse yapacak başka bir şey yok. Mümkünse sadece kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünmekten vazgeçin. Onun haricinde sıkıntı yok. İyi sosyaller.

8gb ramden 16 gb'a gecince olan rahatlama hdd den ssdye gecince olanin yaninda devede kulak.Ssd taktiginiz zaman oyunlari ssd'ye kurmasaniz bile gunluk islemlerinizi yaparken cok buyuk fayda saglayacaktir.Bence rami sonradan ekleyin.8gb ram+ssd gunluk islemlerde de oyunda da isinizi gorur.Fakat 16gblik sistemde hddye mahkum kalacaginiz icin oyunlarda sikinti olmasa bile gunluk yapilan tarayici kullanimi ofis programlari,bilgisayarin acilis suresi veya winrardan dosya cikarma gibi islemlerde uzun sure beklemenize sebep olacak.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sistemimi almış bulunmaktayım.
CPU:INTEL PENTIUM G4560
MOTHERBOARD:MSI H110M PRO
RAM:CORSAIR VENGEANCE 8GB 2400MHZ CL 16
GPU:MSI RX 470
SSD:CORSAIR FORCE LE 240GB
HDD:SEAGATE 1TB BARRACUDA
CASE:CORSAIR CARBIDE SPEC 01 650W
MONITOR:ASUS VG245HE

Hayırlı olsun. HDD olarak Toshiba P300 daha iyi olabilirdi ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…