G4560 ve RX 470 Sistem Toplama

SharkVanDoom

Kilopat
Biraz önce Hepsiburada.com'dan aşağıda saymış olduğum sistemi sipariş ettim. Sistem toplamda 2700TL tuttu. Sistem hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Her ne kadar sipariş öncesi uzunca araştırmalar yapmış olsam da siparişi verdikten hemen sonra içimde kalan son kuşkuları gidermek için sizlere sorma gereği duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O civara i5 sistem alırsın. Bütçeni biraz daha yükselt öyle al.

Sistemi aldım ama, parası ödendi. i5 işlemci alırsam fiyat kafadan 600TL artıyor ki i5 aldıktan sonra SSD'de alırım. Bütçem çok kısıtlıydı 2700'den fazlasını verecek durumum yoktu. O yüzden i5'den yana yapamadım tercihimi.

Onun dışında bu sistemde kötü optimizasyon yaratacak bir orantısızlık var mıdır ?

Dark Hexagon alma kardeşim. Aerocool BattleHawk veyahut Dark N10 tercih edebilirsin. Aerocool Cruiesstar Advance'de tercih edilebilir. Hava akışı konusunda olsun diğer konularda olsun bu kasalar daha iyidir.

Dark Hexagon alma kardeşim. Aerocool BattleHawk veyahut Dark N10 tercih edebilirsin. Aerocool Cruiesstar Advance'de tercih edilebilir. Hava akışı konusunda olsun diğer konularda olsun bu kasalar daha iyidir.

Dark N10 hoşuma gitti, Dark Hexagon siparişini iptal edip bu kasa ile değiştirme hakkım var ise yapacağım. Teşekkürler.

Kasa görüntüsüne önem veriyorsan, Corsair Carbide spec 03 öneririm. Onun dışında bir sıkıntı yok, G4560+RX 470 ikilisi performans testlerine bakacak olursak güzel iş çıkartıyor.

Sistem gayet güzel G4560 + RX 470 in yaptığı küçük de olsa bir darboğaz var.

Sanırım bu olayı minimuma indirmek için 16GB RAM aldın. Mantıklı bir seçim. İşlemcinin yükü hafifleyecektir.

650W 80+ PSU bu sisteme biraz fazla olmuş ama ileriye yönelik olması bakımından güzel.

İlk arkadaşı dinleme İ5 en az 3000TL ister adam akıllı. Ondada RAM 8GB olur. Anakartta B150M filan.

Güzel sistem almışsın hayırlı olsun.

Sistem gayet güzel G4560 + RX 470 in yaptığı küçük de olsa bir darboğaz var.

Sanırım bu olayı minimuma indirmek için 16GB RAM aldın. Mantıklı bir seçim. İşlemcinin yükü hafifleyecektir.

650W 80+ PSU bu sisteme biraz fazla olmuş ama ileriye yönelik olması bakımından güzel.

İlk arkadaşı dinleme İ5 en az 3000TL ister adam akıllı. Ondada RAM 8GB olur. Anakartta B150M filan.

Güzel sistem almışsın hayırlı olsun.

Teşekkür ederim, aynen öyle 16GB 2400Mhz ram'i dediğin nedenden dolayı aldım. İleride elime para geçerse eğer SSD ekleyeceğim sisteme. Güç kaynağıda dediğin gibi tamamen geleceğe yatırım yeni bir sistem daha toplarsam onu kullanırım direk.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı