mhmtanl Hectopat Katılım 26 Aralık 2016 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #11 Ben öğrenciyim 3000 civarı olursa babam alır. Ancak 3500 çok daha iyi bir sistem olursa babama ısrar eder alabilirim belki. FurkanEmir41 dedi: İleride bir 8 GB RAM daha eklerseniz cillop gibi olur. Eki Görüntüle 232626 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Ben öğrenciyim 3000 civarı olursa babam alır. Ancak 3500 çok daha iyi bir sistem olursa babama ısrar eder alabilirim belki. FurkanEmir41 dedi: İleride bir 8 GB RAM daha eklerseniz cillop gibi olur. Eki Görüntüle 232626 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 7 Mayıs 2017 #12 Silinen üye dedi: Eğer değecekse 3500 a belki çıkarabilirim Genişletmek için tıkla... O zaman benim dediğim ilk sistemi al gitsin? Biz burda boşuna tavsiye vermiyoruz.
Silinen üye dedi: Eğer değecekse 3500 a belki çıkarabilirim Genişletmek için tıkla... O zaman benim dediğim ilk sistemi al gitsin? Biz burda boşuna tavsiye vermiyoruz.
mhmtanl Hectopat Katılım 26 Aralık 2016 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2017 #13 Barışçıl dedi: O zaman benim dediğim ilk sistemi al gitsin? Biz burda boşuna tavsiye vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kimse boşuna tavsiye vermez burası birbirimizle bildiklerimizi paylaşmamız için var. Kulaklık tavsiyesi verir misiniz?
Barışçıl dedi: O zaman benim dediğim ilk sistemi al gitsin? Biz burda boşuna tavsiye vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kimse boşuna tavsiye vermez burası birbirimizle bildiklerimizi paylaşmamız için var. Kulaklık tavsiyesi verir misiniz?