G4560 ve RX 560 sistem toplama

GhettoBeatZ

Kilopat
Daha fazla  
Bütçe dahilinde ekipman dahil bir sistem topluyorum, bütçem kısıtlı olduğu için eski nesil parçalar seçerek güzel bir şey çıkarmaya çalıştım. Topladığım sistem de yanlış seçtiğim bir parça var mı? Oynadığım oyunlar CS GO ve Battlerite tarzı multiplayer oyunlar olduğu için beni götürebileceğini düşünüyorum. Sizin düşüncenizi de almak istedim.

Sistem;
Ekipmanlar;
Toplam: 4.225 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe düşükken ekipmana bukadar bütçe ayrılmasını doğru bulmuyorum.

Ekran kartı olarak RX 570 Pukse ITX alınabilir.

İfadeler: txc
Bütçe düşükken ekipmana bukadar bütçe ayrılmasını doğru bulmuyorum.

Ekran kartı olarak RX 570 Pukse ITX alınabilir.
Hocam yaklaşık 5-6 yıldır karıncalı 17 inc hastahaneden çıkma bir monitör kullandığım için böyle bir monitör almam şart, aynı şekilde kulaklık ve fare ekipmanlarım da olmadığı için onları da almak zorundayım. Önerin için teşekkür ederim.

G4560 alana kadar, bilmiyorum görüşünüz nedir bu konuya, ikinci el daha sağlam bir işlemci almanızı ve mümkün olabiliyor ise RX 560 modeli yerine RX 570 modeli tercih edilmeli. Ayriyeten ekipman olarak biraz pahalı (lükse girecek) ürünler seçtiğiniz doğru. Önceliğiniz, bana göre, performans olmalı.

Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi rx570 tercih edeceğim
Hocam bahsettiğim gibi hazırladığım sistem oynadığım oyunlara yeter de artar diye düşünüyorum o yüzden monitör, kulaklık ve fare ihtiyacım da artık çok yüksek ve bıktığım için rahatlamak adına bu ekipmanlara yöneldim

ince hesapta 435 tl işlemci ve daha güvenilir. attıgın linkteki satıcının 1 satışı bile yok o işlemciyle alakalı

Yerinizde olsam 7.nesile yatırım yapmazdım. Kasa için ne kadar bütçeniz var?
550 600 civarı psu dahil. Hocam belirttiğim gibi oynadığım oyunlar online oyunlar o yüzden rahat bir şekilde istediğim oyunları oynatacağını düşünüyorum. 1080P HD gibi şeyler de gözüm yok ve AAA+ oyunlar oynamıyorum o yüzden biraz eski nesil ama istediğim oyunları oynatacak ve beni de rahatlatacak bir sistem toplamaya çalıştım. Bütçem buna müsaade ediyor

Yanlış anladınız galiba. Ekipman ve monitör hariç toplam bütçenizin ne kadar olduğunu sormuştum. Yazdığınız bileşenleri topladım, yaklaşık 3000 TL yapıyor. Unlost Eco alabilirsiniz. UNLOST ECO - inventus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…