Güvenilir midir peki bir bilginiz var mı forumda sorun çıkan arkadaşlar olmuş
Bir de bugün vatan bilgisayara gittim güncelleme yapamayız onun yerine i3 6098p veriyim daha iyi gibi saçma şeyler söyledi bu işlemciyi alırsan başına bela alırsın güncelleme almaz tarzı konuştu bende bu daha sonra çıkmadı mı daha güncel olması lazım dedim alakası yok başına bela alırsın dediler ordakiler sizin düşünceniz nedir?
Güvenilir midir peki bir bilginiz var mı forumda sorun çıkan arkadaşlar olmuş
Bir de bugün vatan bilgisayara gittim güncelleme yapamayız onun yerine i3 6098p veriyim daha iyi gibi saçma şeyler söyledi bu işlemciyi alırsan başına bela alırsın güncelleme almaz tarzı konuştu bende bu daha sonra çıkmadı mı daha güncel olması lazım dedim alakası yok başına bela alırsın dediler ordakiler sizin düşünceniz nedir?
Tamamen kaziklama yontemi.
Kisaca guncelleme ile ugrasamayiz.(Halbuki 5-10Dk surmez) I3 alin diyor. Sakin almayiniz. Gerek yok.
Sorun cikan yer Sinerji sitesiydi. Fakat orasida guvenilirdir. Teknobiyotikte guvenilirdir. Herhangi sorun cikmayacaktir. (Teknobiyotik hem ucuzluk olsun, hem guvenilirlik olsun 1 adim daha onde benim gozumde.)
Bende forumda araştırdığım kadarıyla öyle anladım teşekkürler sizede elimde başka işlemci olsa (montaj yapmayıda bilmiyorum gerçi) kendim halledebilirim diye düşünüyorum parçaları ayrı ayrı alıp ama başka işlemci bulmam imkansız o yüzden tek yerden almam gerekiyor
Monitör de hepsiburadadan sipariş vermeyi düşünüyorum BenQ gw2270h modeli
Ek olarak RX 460 4 GB modelini tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Tabi bütçenizi çok aşmaz ise. Ya da SSD sonradan alınıp onun yerine ekran kartı RX 470 veya GTX 1050 Ti seçilebilir.