G4560 ve RX460 Sistemi Yükseltme

Eğer HDD sağlam ise sorun olmaz ama çok eski ise arada FPS dropları yaşayabilirsin.
Bu aldığım anakart sata destekli HDD ise ide nasıl bağlayabilirim ki

Şuan bilgisayarı açtım da hdd ide kabloyla bağlı değil sanırım PC'nin içinde halı gibi bi kablo var diye hatırlıyordum onu hdd'nin sanmıştım hdd usb kablo tarzı bişeyle bağlı ide kablo da sanırım dvd'nin.

HDD'lerde bu monitör ekran kartı gibi uyumsuzluk sorunu olmuyor mu?

Ben asrock h110m dvs r 3.0 + g4560 + msı rx 460 4 gb kullanıyorum ram olarak 8 gb tek modül kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok ancak sana tavsiyem bütçeni biraz zorlayıp tek modül 8 gb ram alman ileride mecbur kalıp ram alıcaksın ve 150 tl çöpe gidicek diyelim ki sana yetti ben daha önce kullandım 4x4 farklı model taktım cl değeri herşeyi aynı ancak gene de sorun çıkarttı mavi ekrandan kendimi alamadım. onun yerine biraz sabredip para biriktirip tek modül 8 gb alman daha mantıklı geliyor bana.

8GB tek modül aldım şuan tek sorunum HDD umarım bir sıkıntı çıkmaz

8GB tek modül aldım şuan tek sorunum HDD umarım bir sıkıntı çıkmaz
oynadığın oyunlara göre SSD alabilirsin ben 120 GB kullanıyorum 1 TB da oyunları yüklediğim kısım + depo olarak HDD kullanıyorum sorun çıkacağını zannetmiyorum yükleme biraz uzun sürer o kadar başka sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…