vSherton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #1 Konu başlıktaki gibidir. GTA V, BF1 gibi oyunlarda yaparsa ne kadar yapar?
Erdem_Özdemir Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 458 Çözümler 2 Yer Samsun/Bafra Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #2 Darboğaz düşük miktarda olacaktır. İ5 6500 ile arasında aşşağı yukarı 5fps fark olur.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
vSherton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #4 BERWAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam peki G4560 ve RX470 alsam sorun yaşar mıyım? Kötü mü iyi mi olur?
BERWAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam peki G4560 ve RX470 alsam sorun yaşar mıyım? Kötü mü iyi mi olur?
Techirro Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 229 Yer İstanbul Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #5 Dostum merhaba bende bu konu hakkında bir kaç araştırma yaptım işlemci ve ekran kartın gayet iyi seçim ama darboğaz yapacağı oyunlar bellidir. Strateji tarzı oyunlarda çok düşük miktar darboğaz yaşarsın ama oda çok fark ettirmiyecektir.
Dostum merhaba bende bu konu hakkında bir kaç araştırma yaptım işlemci ve ekran kartın gayet iyi seçim ama darboğaz yapacağı oyunlar bellidir. Strateji tarzı oyunlarda çok düşük miktar darboğaz yaşarsın ama oda çok fark ettirmiyecektir.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #6 G4560-RX 470 alabilirsin, iyi performans elde edersin. İlerde işlemcini değiştirme durumun da var.
vSherton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #7 BERWAR dedi: G4560-RX 470 alabilirsin, iyi performans elde edersin. İlerde işlemcini değiştirme durumun da var. Genişletmek için tıkla... Saolasın hocam.
BERWAR dedi: G4560-RX 470 alabilirsin, iyi performans elde edersin. İlerde işlemcini değiştirme durumun da var. Genişletmek için tıkla... Saolasın hocam.