GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #11 Berk Ovalı dedi: FX 8350'yi bile geçiyor. Genişletmek için tıkla... Saçmalama istersen!
Berk Ovalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayette geçiyor gibi. Bunu yeni duymaniz tuhaf.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gayette geçiyor gibi. Bunu yeni duymaniz tuhaf.
2001 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 449 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #13 Berk Ovalı dedi: FX 8350'yi bile geçiyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için yanıltmak istemedim . Emin olduğum test ettiğim sistemi belirttim . Bunu da öğrenmiş oldum
Berk Ovalı dedi: FX 8350'yi bile geçiyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için yanıltmak istemedim . Emin olduğum test ettiğim sistemi belirttim . Bunu da öğrenmiş oldum
Berk Ovalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #14 2001 dedi: Kullanmadığım için yanıltmak istemedim . Emin olduğum test ettiğim sistemi belirttim . Bunu da öğrenmiş oldum Genişletmek için tıkla... Hocam yeni seri İ3 ler zaten FX serisini darmadağın ediyorlardı. Yeni çıkan bu Pentium'da İ3 lere yakın bir performans gösteriyor zaten. Normal yani 8350'yi geçmesi.
2001 dedi: Kullanmadığım için yanıltmak istemedim . Emin olduğum test ettiğim sistemi belirttim . Bunu da öğrenmiş oldum Genişletmek için tıkla... Hocam yeni seri İ3 ler zaten FX serisini darmadağın ediyorlardı. Yeni çıkan bu Pentium'da İ3 lere yakın bir performans gösteriyor zaten. Normal yani 8350'yi geçmesi.
2001 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 449 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #15 MSI 970 Gaming anakartım ve tüm amd sistemim kuzu kuzu yatıyor onları bırakıp İntel'e geçtiğime pişman mıyım ? asla
MSI 970 Gaming anakartım ve tüm amd sistemim kuzu kuzu yatıyor onları bırakıp İntel'e geçtiğime pişman mıyım ? asla
Berk Ovalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #16 GCN dedi: Saçmalama istersen! Genişletmek için tıkla... Yorum yapmadan önce araştır istersen!
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #17 FX 8370(8350'den pek farklı değil) - RX 470 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et i5 6600K - GTX 1050 Ti Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FX 8320E - R9 290 | Faklı kaynaklar ile kıyaslayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FX 8370(8350'den pek farklı değil) - RX 470 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et i5 6600K - GTX 1050 Ti Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FX 8320E - R9 290 | Faklı kaynaklar ile kıyaslayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 30 Haziran 2017 #18 Pentium G4560 performans konusunda çok daha önde. İster render, ister oyun olsun, yine de G4560...
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #19 Berk Ovalı dedi: Yorum yapmadan önce araştır istersen! Genişletmek için tıkla... Sen çok araştırmışsın belli! Ne idüğü belirsiz 1-2 benchmark videosu görüp hemen inan.
Berk Ovalı dedi: Yorum yapmadan önce araştır istersen! Genişletmek için tıkla... Sen çok araştırmışsın belli! Ne idüğü belirsiz 1-2 benchmark videosu görüp hemen inan.
Berk Ovalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #20 GCN dedi: Sen çok araştırmışsın belli! Ne idüğü belirsiz 1-2 benchmark videosu görüp hemen inan. Genişletmek için tıkla... Başta doğru düzgün cevap verseydiniz benchmark ları kiyaslayip doğrusunu ogrenebilirdik anlatma biciminiz yanlış.
GCN dedi: Sen çok araştırmışsın belli! Ne idüğü belirsiz 1-2 benchmark videosu görüp hemen inan. Genişletmek için tıkla... Başta doğru düzgün cevap verseydiniz benchmark ları kiyaslayip doğrusunu ogrenebilirdik anlatma biciminiz yanlış.