G4560 vs Athlon X4 860K

Fiyat performans bakımından hangisi daha güçlü ?

• AMD Athlon X4 860K

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    21
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gayette geçiyor gibi. Bunu yeni duymaniz tuhaf.

Kullanmadığım için yanıltmak istemedim . Emin olduğum test ettiğim sistemi belirttim . Bunu da öğrenmiş oldum
Hocam yeni seri İ3 ler zaten FX serisini darmadağın ediyorlardı. Yeni çıkan bu Pentium'da İ3 lere yakın bir performans gösteriyor zaten. Normal yani 8350'yi geçmesi.

MSI 970 Gaming anakartım ve tüm amd sistemim kuzu kuzu yatıyor onları bırakıp İntel'e geçtiğime pişman mıyım ? asla

FX 8370(8350'den pek farklı değil) - RX 470
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

i5 6600K - GTX 1050 Ti

FX 8320E - R9 290 | Faklı kaynaklar ile kıyaslayın.

Pentium G4560 performans konusunda çok daha önde. İster render, ister oyun olsun, yine de G4560...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…