G4560'dan hangi işlemciye geçilmeli?

6. veya 7. Nesil bir Intel işlemciye geçmek mantıksız olur. Elinizdekileri satın ve Ryzen serisine geçin derim.
Hocam numalandırma sizi yanıltmasın 7.nesil bir işlemci bu. Bence bütcesi yoksa anakartı değiştirmeden yapılabilecek en iyi şey 7.nesil i5 almasıdır. :D

Hocam numalandırma sizi yanıltmasın 7.nesil bir işlemci bu. Bence bütcesi yoksa anakartı değiştirmeden yapılabilecek en iyi şey 7.nesil i5 almasıdır. :D

6. ve 7. Nesil bir Intel işlemci tercih edilmemesi gerektiğini söyledim. Önceki işlemcinin ne olduğunu biliyorum. Günümüz için çok zayıf kaldı o nesil. Kendimde i5 6400 vardı ve hiçbir işe yaramıyordu. 7. Nesil ile performans zıplamadı. i7 alayım bile dese, vereceği paraya yazık ve yine de güncel işlemcilere göre performans bakımından zayıf kalacak. Bu sebeple eski nesili önermiyorum Intel tarafında.

Beyler amd ye gecmem 1100 lira civari bir fiyata patlıyor onun yerine i5-6600k ikinci el bi islemci buldum 750 liraya 6600k işimi görür bence

Seninle aynı durumdayız dostum. Elime para geçtiğinde sistemi satıp elimdeki parayı da üstüne koyarak AMD geçmeyi düşünüyorum. Bana kalırsa en mantıklısı, İntel'in 7. nesilden itibaren desteği kesen anakartlarının üstüne yatırım yapmak mantıksız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı