G4600-GT 1030 sistem alınır mı?

uksenk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'da gezerken çok uygun fiyata bir sistem gördüm alınır mı alınmaz mı bilmiyorum. O yüzden bu konuyu açıyorum. Sistem bu;

Kasa: Hiper Zoe ATX "500W" anakart: MSI H410M PRO-VH Gaming işlemci: Intel Pentium Gold G6400 ekran kartı: MSI GeForce GT 1030 Aero ITX 2G OC "2 GB GDDR5 64 Bit DX12" bellek: Apacer Panther ek. 08g2Z. Gjc "8 GB DDR4 3000MHz" SSD: PNY CS900 "240GB"
Sizce alınır mı yâda buna ne değişiklik yapılabilir.
Degisikler fiyat çok degismiyecek şekilde olursa sevinirim, PC fiyatı 3000 civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
APU almak daha ileriye dönük olur.

Islemciyi i3 1010 f yapsak
APU almak daha ileriye dönük olur.
Hocam hafif oyunların yayınını yapacağım apu beni kesmez işlemci hem oyun hem yayın kaldıramaz gibime geliyor

Islemciyi i3 1010 F yapsak

Hocam hafif oyunların yayınını yapacağım APU beni kesmez işlemci hem oyun hem yayın kaldıramaz gibime geliyor

GT 1030'da kaldırmaz. Bari GT 1030 gücünde Ryzen APU alın. Güncel olsun. Hem de sonra ekran kartı takabilirsiniz.

Arkadaşlar en azından 720p de 100 fps vermesinden iyidir zaten apuyau ekran kartı takmak kolay değil güçlü kart takmak gerekir malum fiyatlar 1030 low profil iyi diye duydum ama o nasıl olur bilmiyorum
1000 tl civarı önerebileceğiniz bir ekran kartı varsa yazarsanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı