Arkadaşlar YouTube'da gezerken çok uygun fiyata bir sistem gördüm alınır mı alınmaz mı bilmiyorum. O yüzden bu konuyu açıyorum. Sistem bu;
Kasa: Hiper Zoe ATX "500W" anakart: MSI H410M PRO-VH Gaming işlemci: Intel Pentium Gold G6400 ekran kartı: MSI GeForce GT 1030 Aero ITX 2G OC "2 GB GDDR5 64 Bit DX12" bellek: Apacer Panther ek. 08g2Z. Gjc "8 GB DDR4 3000MHz" SSD: PNY CS900 "240GB"
Sizce alınır mı yâda buna ne değişiklik yapılabilir.
Degisikler fiyat çok degismiyecek şekilde olursa sevinirim, PC fiyatı 3000 civarı.
Hocam öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler ama ben donanım arşivinin topladığı apu sistemi gördüm 720p en düşükte zorla 100 fps aliyordu nasıl daha performanslı olabilirkiAlınmaz APU sistem daha mantıklı ve performanslı olur atayım hatta bir dakika.
Bütçeyi 200TL aşabilirseniz.
Sinerji UHD630 Intel Core i3 10100 8GB 240GB SSD [İş Bilgisayarı]
Sinerji UHD630 Intel Core i3 10100 8GB 240GB SSD [İş Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bütçeyi 100tl/164tl aşabilirseniz.
Pollux 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com(Tek fark psularıdır bu arada)Leo 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Evet biliyorum işlemci stokta değil faka tgamegaraj stoğu genelde hemen yeniler o yüzden attım.
@JakerT4 beğeni için teşekkür ederim!
Hocam Gamegaraj sistemlerinde işlemci için stok yok diyor.Alınmaz APU sistem daha mantıklı ve performanslı olur atayım hatta bir dakika.
Bütçeyi 200TL aşabilirseniz.
Sinerji UHD630 Intel Core i3 10100 8GB 240GB SSD [İş Bilgisayarı]
Sinerji UHD630 Intel Core i3 10100 8GB 240GB SSD [İş Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bütçeyi 100tl/164tl aşabilirseniz.
Pollux 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com(Tek fark psularıdır bu arada)Leo 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Evet biliyorum işlemci stokta değil faka tgamegaraj stoğu genelde hemen yeniler o yüzden attım.
@JakerT4 beğeni için teşekkür ederim!
Sistem de ekran kartı yok apu bir işlemci miHocam Gamegaraj sistemlerinde işlemci için stok yok diyor.
Evet.Sistem de ekran kartı yok apu bir işlemci mi
APU sistemlerde 8gb ram kullanılmaz. Zaten çoğunu işlemci kendine alıyor.APU almak daha ileriye dönük olur.
Game Case Gamecase 8010 Rainbow Powersız Gaming Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Game Case Gamecase 8010 Rainbow Powersız Gaming Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Oloy OWL Black 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 MD4U083216BJSA Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Oloy OWL Black 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 MD4U083216BJSA Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam testlerine bakicagim
APU sistemlerde 8 GB RAM kullanılmaz. Zaten çoğunu işlemci kendine alıyor.
Hocam testlerine bakacağım.
Hocam Gamegaraj sistemlerinde işlemci için stok yok diyor.
Sistem de ekran kartı yok APU bir işlemci mi?
Hocam daha performanslı değil testlere baktım amaAPU daha ileriye dönük olur ve daha performanslı olur.