G4600-GT 1030 sistem alınır mı?

Madem o kadar biliyorsun GT 1030’lu sistem al. Zaten inat ediyorsun, bize neden soruyorsun?
Hocam yanlış anlamışsınız gt 1030 takintim yok ama apu 'yu destekleyecek kadar güçlü ekran kartı alacak kadar paramda yok amd ekran kartı v.s de takarimda apu sisteme ekran kartı takmak çok pahalı

Hocam yanlış anlamışsınız gt 1030 takintim yok ama apu 'yu destekleyecek kadar güçlü ekran kartı alacak kadar paramda yok amd ekran kartı v.s de takarimda apu sisteme ekran kartı takmak çok pahalı
Yine de APU yeni nesil teknoloji oluyor. 1 yıl sonra falan ekran kartı fiyatları düşecek deniyor. O zaman da ikinci el 1050 ti veya 1650 eklersiniz.

Yine de APU yeni nesil teknoloji oluyor. 1 yıl sonra falan ekran kartı fiyatları düşecek deniyor. O zaman da ikinci el 1050 ti veya 1650 eklersiniz.
Hocam 1050 iş görürmü 2k dan başlıyo ikinci el 1500 civarına bulunur fiyat buysa alabilirim

Hocam daha performanslı değil testlere baktım ama.

Eğer sonradan güçlü bir ekran kartı takmak isterseniz hem işlemciyi değiştirmeniz lazım bütçeniz ne kadar onu da söyleyin eğer 4000FALAnsa APU alın çünkü ileriye dönük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…