Zeus556 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 8 21 Mayıs 2018 #21 EgeMan dedi: Eki Görüntüle 300075 Sonradan ekran kartı eklersin çok daha iyi olur, hiçbir şeyden kısmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartsız peki oyun nasıl açıcak ki pugb da donmalar kasmalar olmazmı SpermMan dedi: Yeni nesile geçiniz. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... İlk attığım alınmaz anladım sizimde tavsiyeleriniz varsa bütçeme göre yorum atabilirsiniz çok sevinirim
EgeMan dedi: Eki Görüntüle 300075 Sonradan ekran kartı eklersin çok daha iyi olur, hiçbir şeyden kısmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartsız peki oyun nasıl açıcak ki pugb da donmalar kasmalar olmazmı SpermMan dedi: Yeni nesile geçiniz. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... İlk attığım alınmaz anladım sizimde tavsiyeleriniz varsa bütçeme göre yorum atabilirsiniz çok sevinirim
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Mayıs 2018 #22 Zeus556 dedi: Ekran kartsız peki oyun nasıl açıcak ki pugb da donmalar kasmalar olmazmı İlk attığım alınmaz anladım sizimde tavsiyeleriniz varsa bütçeme göre yorum atabilirsiniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Uygun ayarlarda oynarsanız olmaz. 2400g içinde güçlü bir grafik işlemcisi bulunduruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zeus556 dedi: Ekran kartsız peki oyun nasıl açıcak ki pugb da donmalar kasmalar olmazmı İlk attığım alınmaz anladım sizimde tavsiyeleriniz varsa bütçeme göre yorum atabilirsiniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Uygun ayarlarda oynarsanız olmaz. 2400g içinde güçlü bir grafik işlemcisi bulunduruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2018 #23 En uygunu 2400G'li sistem olmuş. Ekran kartını ileride de alırsınız. Hem güncel bir sisteme sahip olmuş olursunuz. Bende G4560+RX 580 var. Sorun yaşadığım tek oyun BF1. %50'ye varan darboğaz var.
En uygunu 2400G'li sistem olmuş. Ekran kartını ileride de alırsınız. Hem güncel bir sisteme sahip olmuş olursunuz. Bende G4560+RX 580 var. Sorun yaşadığım tek oyun BF1. %50'ye varan darboğaz var.