G4600 Sistem Toplama

sSLeAUSDMYa

Hectopat
Bu sistemi topladım ve satın aldım ama bu sistemi 1-2 ay ekran kartsız kullanacağım. LoL CS:GO ve Fortnite gibi oyunlar oynayacağım. G4600'ın HD 630'unu kullanıcam ama bir sıkıntı çıkar mı işlemciye fazla yüklenmiş olur muyum? İşlemcinin içinden çıkan soğutucu yeter mi yoksa bu 1-2 ay için soğutucu almam mı gerek? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle Fortnite size zevk vermez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
720P en düşük ayarlarda 30 FPS alırsınız herhalde. Onun haricinde kasa kötü. Bence bütçenizi biraz daha arttırın.

Bütçeyi arttıramam. Ayrıca güzel bir kasa koymayı denedim bütçeyi aşıyor. 1-2 Ay sonra GT 1030 Alınca oynarım o zaman Fortnite'yi
G4600'ın HD 630'unu kullanıcam ama bir sıkıntı çıkar mı işlemciye fazla yüklenmiş olur muyum? İşlemcinin içinden çıkan soğutucu yeter mi yoksa bu 1-2 ay için soğutucu almam mı gerek? Bu soruyu da cevaplar mısın?

İşlemciye yüklenmez herhalde ben yinede işlemciden pek anlamam. @Jira yardım edebilir.

Sıkıntı çıkarmaz. İşlemciye fazla yük bindirmezsiniz, grafik birimi işlemciden farklı bir birimdir.
Stok soğutucu ile kullanabilirsiniz, değiştirmenize çok gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…