G4600 ve Asus H110M-K uyumu

ZeaScott

Hectopat
Daha fazla  
G4600 işlemci ile Asus H110M-K anakartı alacağım BIOS UPDATE yapmaya gerek var mı, acaba direk açılır mı bilgisayar yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaby Lake bir model olduğu için BIOS güncellemesi gerekli. Alacağın sitede durumu sonra çünkü bazı Anakart üreticileri bu güncellemeleri fabrika çıkışlı olarak vermeye başladı. BIOS güncellemesi içinde Skylake işlemci gerek, siz alacağınız yere bunun sorun. Asus H110M fabrika çıkışlı olarak güncelleme yapılmış olabilir.

Biraz sabırlı ol. Yeni çıkacak H serisi anakartlardan alırsın. Büyük ihtimal fiyatları da aynı olur.
İşlemcileri farklı fiyat, onu ne yapacağız?

Bu tür anakartlar genellikle fabrika çıkışlı BIOS sürümü ile çıkıyor. Yani güncelleme ile KabyLake çalışır.

Bildiğim kadarıyla teknik servisler son sürüm BIOS atabiliyor.

Yok anlaşamadık galiba. Ben diyorum ki. Yeni 8. nesil İntel işlemciler için ucuz H serisi anakartlar çıkacak ya. Onlardan alsın ama işlemci olarak yine G4600 alsın. Kısaca güncel platform eski işlemci alsın. İşlemci güncellemek istediğinde kullandığı platform güncel olduğu için sıkıntı da yaşamayacak. Zaten yeni çıkacak H serisi anakartlarda şimdiki H serisi anakartlarla aynı fiyatlardan satılacak. Biraz sabırlı olsun güncel platform alsın demek istedim. İ3 8100 ilgili bir durum yok ortada.

Hatta bana sorarsan G5600 yeni Pentium işlemci ve yeni 8. nesil işlemciler için çıkacak ucuz H serisi anakartları beklesin. Aynı fiyata daha güncel ve güçlü bir sistemi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen G5600'un net tarihi yok ama H serisi anakartlar ay sonu geliyor. (2018 ilk çeyreği) Ben olsam beklerdim. 8. nesil varken 7. nesil işlemciler alınmaz. İ3 8100 daha mantıklı ama mecbur kalırsa dediğimi yapsın. En azından anakarttan kurtarır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı