G4600 ve Nvidia 9800GT Sistem Toplama

Anteplian

Hectopat
Merhabalar, uzun araştırmalar sonucu şu sistemi oluşturdum. Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

• İşlemci: G4600 (Sahibindenden GeT ile kargo dahil 285₺)
  • Anakart: Asus B250M-K (N11'den, şansıma 30₺ indirim ile 330₺)
  • RAM: Corsair 8 GB 2400 MHz CL16 (İkinci el 300₺)
  • Kasa+PSU: Corsair Carbide Spec 03+Corsair Vs550 550 Watt PSU (İkinci el 350₺)
  • HDD: Western Digital 1TB 7200RPM (N11'den, 20₺ indirim ile 180₺)
  • Bazı kargolama ücretleri:50₺
  • Evet son olarak ekran kartı: "9800GT" Bu sistemi kendi paramla topladım. İlerde, babam iyi bir ekran kartı alana kadar benim emektar ile idare edeceğim ya da belki dayanamayıp bir AMD R9 falan alabilirim.
  • SSD: İleride bir 250 GB Samsung 850 EVO

Tavsiyelere ve yorumlara açığım. Şu ana kadar 1500₺ civarı harcadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı büyük ihtimalle çok ucuza alınmış zaten yazdığı fiyatlar toplam 1495 TL. Ekran kartı da 5tl :)
Sistem bence gayet iyi olmuş fiyatına göre, ekran kartı değişebilir tabi. HD 630, GT9800'den daha iyi performans veriyor. Görüntü kablosunu anakarta bağlayabilirsin kullanmak için. Yalnız anakartında HDMI yok, VGA ve DVI ile görüntü alabilirsin.

Ne oynamak için topladın sistemi?
Şimdilik League of Legends
İşlemcinin içindeki GPU bile 9800 GT'den daha iyi olmaz mı? :LOL:
Öyle mi oluyor gerçekten? ☺️
Ekran kartı haricinde şimdilik idare eder. Aliexpressten 200TL ye GTX 750 alsaydınız keşke.
Ya onu düşündüm de bilemedin ne kadar sağlıklı olur bozulmadan 3-4 sene kullanacağımı bilsem alırım

Ekran kartı büyük ihtimalle çok ucuza alınmış zaten yazdığı fiyatlar toplam 1495 TL. Ekran kartı da 5tl :)
Sistem bence gayet iyi olmuş fiyatına göre, ekran kartı değişebilir tabi. HD 630, GT9800'den daha iyi performans veriyor. Görüntü kablosunu anakarta bağlayabilirsin kullanmak için. Yalnız anakartında HDMI yok, VGA ve DVI ile görüntü alabilirsin.
Ekran kartı eski pcden çıkma.
Ya ben HDMI var diye hatırlıyorum şimdi benim dezavantajlarım nedir? Televizyona falan bağlarken sıkıntı olur mu? Ekran kartlarında HDMI çıkışı oluyor mu onu kullanabilir miyim HDMI'ın olmamasının tam olarak bana zararı nedir?

Şimdilik League of Legends

Ya ben HDMI var diye hatırlıyorum şimdi benim dezavantajlarım nedir? Televizyona falan bağlarken sıkıntı olur mu? Ekran kartlarında HDMI çıkışı oluyor mu onu kullanabilir miyim HDMI'ın olmamasının tam olarak bana zararı nedir?
HDMI girişi sadece anakartında yok. Yani işlemcinin içinde bulunan GPU'yu HDMI girişinde ancak dönüştürücü ile kullanabilirsin. Dönüştürücü almazsanız, televizyona da bağlarken ekran kartı üzerinden bağlarsınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı