Nakit ihtiyacından dolayı, bir sene önce toplamış olduğum bilgisayarımı satıyorum. Herhangi bir sorunu yoktur. Fiyatı 2.000 TL'dir,
Sistem şu şekildedir;
İşlemci hariç diğer bileşenler bana sürekli lazım oluyor. Alıcıyım aslında. Bütün parçaları topladığımda verdiğiniz fiyatın yarısı çıkınca acaba iki tane falan mı satıyor dedim.
Siz gider yapmışsınız ama yardımcı olmak amacıyla söyleyeyim, bu sistemi 0 olarak sizin verdiğiniz fiyattan ucuza alırlar. Yanlış bir fiyatlandırma olmuş.
Evet, biraz da işsizlikten topladım. G4560 kullanmak zorunda kaldım çünkü piyasada G4600 yok. Arada çok fazla bir fark yok zaten. Sizin verdiğiniz fiyatın altında kaldı.
Power Boost Deluxe Serisi VK-G1023S 3x12cm Mavi Led Fanlı, en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sapphire Amd Radeon R7 250 Boost Lite 2GB 128Bit DDR3 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Siz gider yapmışsınız ama yardımcı olmak amacıyla söyleyeyim, bu sistemi 0 olarak sizin verdiğiniz fiyattan ucuza alırlar. Yanlış bir fiyatlandırma olmuş.
Evet, biraz da işsizlikten topladım. G4560 kullanmak zorunda kaldım çünkü piyasada G4600 yok. Arada çok fazla bir fark yok zaten. Sizin verdiğiniz fiyatın altında kaldı.
"Yanlış bir fiyatlandırma olmuş." Şu cümleyi kurma nezaketinde bulunduğunuz için bile teşekkür ederim. Elbette yardımınıza ihityacım var, düzgünce ilettiğiniz sürece.
Sanırırm ilk kez bir şey satmaya kalktım, aldığım fiyat ne ise ondan veririm diye düşündüm. Çok zor görünüyor. Acil nakit ihtiyacım olduğu için piyasa araştırması yapmadan konu açmış bulundum..