G4600 ve RX460 Sistem Toplama

Performans açısından hangisi daha iyi olur ? Şuan kullandığım ekran kartım AMD ve çok ciddi sorunlar yaşadım o yüzden RX 460'ı da fazla almak istemiyorum.

1050 daha iyi performans verir.

700 W fazla olmaz mı ?

Yakmaz ki. İstersen 1000 W koy yine de bir şey olmaz. İçin rahat olsun. Hem High Power Japon Malı konvensatörler (yanlış yazmış olabilirim) kullanıyor.

Teşekkürler. Ve PSU konusundada fiyatı fazla değiştirmek istemiyorum elimde bu kadar para var bu kasalardan hangisi iyidir ? İyi değillerse de yakın fiyatta önerilerde bulunmanız daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler

Yakmaz ki. İstersen 1000 W koy yine de bir şey olmaz. İçin rahat olsun. Hem High Power Japon Malı konvensatörler (yanlış yazmış olabilirim) kullanıyor.
Sıkıntım yakmaktan dolayı değil bütçe açısından 500 W bir PSU içimi görmez mi ?

Benim dediğim ikili daha iyi olur. Olmazsa markanın başka çözümleri de var, 600 W PSU'da işini görür.

Kasaya sırf o güç kaynağı için o parayı vermenizi istemiyorum. Daha doğrusu Sosyal ailesi olarak kazık yemenizi istemiyoruz.

Teşekkürler.
Deep Cool Smarter 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xAudio, 1xMic Siyah Fiyatı
High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı
Sizce bu ikili nasıl olur peki ?
Ya da bu kasa Zalman ZM-T1 Plus Mini Tower ATX Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Son düzenleme:
Bu sistemi öneririm. İşlemci olarak AMD'ye bulaşacağız çünkü bu sistemi alırsanız yükseltmeye açık olacak ilerde R7 1700 bile takarsınız bu sisteme.

İşlemci: AMD 7th Gen Athlon™ X4 950 3.5GHz 2MB Cache AM4
Anakart: Asus Prime B350M-K AMD B350, Ryzen AM4 Socket 2666Mhz DVI, VGA DDR4
Bellek: Team DDR4 8GB 2400MHz T-Force Vulcan Gaming
Ekran Kartı: ★ Palit GeForce® GT1030 2GB GDDR5
HDD: Toshiba 1TB 3.5'' P300 7200RPM SATA III
Kasa: Dark Dragon Pencereli, 3 Fanlı, USB 3.0 ATX Siyah Oyuncu
Güç Kaynağı: ★ High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı

Teknobiyotik sihirbazından 1.986 TL tutuyor.

Bir kaç sorum olacak GT1030 biraz altta kalan bir kart olmuyor mu ? Anakartı B serisi yerine H bir anakart olarak alıp ekran kartını yükseltsek güzel olmaz mı ? Ve ileride sistemi güncellemeyi düşünmediğim için ileriye dönük hareket etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…