T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.955 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mart 2024 #1 Software İngilizce Türkçe yapamadım. Yardım edebilecek?
Çözüm Omerkld06 8 Mart 2024 T A L O dedi: Hocam G HUB kuruluyor zaten fakat ben eski sürümüne alışık olduğum için istiyorum G HUB'un arayüzüne alışamadım. Genişletmek için tıkla... Peki bayağı araştırdım herkeste Türkçe kurulu mutlaka bakmışsınızdır ama programın ayarlar menüsü yok mu? Dil seçenekleri falan var mı? Olması lazım hiçbir bilgi yok ilginç bulamadım.
T A L O dedi: Hocam G HUB kuruluyor zaten fakat ben eski sürümüne alışık olduğum için istiyorum G HUB'un arayüzüne alışamadım. Genişletmek için tıkla... Peki bayağı araştırdım herkeste Türkçe kurulu mutlaka bakmışsınızdır ama programın ayarlar menüsü yok mu? Dil seçenekleri falan var mı? Olması lazım hiçbir bilgi yok ilginç bulamadım.
KS KS T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.955 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Mart 2024 #11 Omerkld06 dedi: Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2024 Artı 0 Eksi