Bu iki mouse arasında kaldım. Logitech'in kayırma topu çok güzel, ayrıca şekli çok hoşuma gidiyor; Rival 600'ün de RGB ışıkları çok hoş. Çok oyun oynayan biri değilim, hangisini tercih edersiniz? Ayrıca Rival 600'ün QCK mouse Pad'in RGB ışıkları ile bir uyumluluğu var mı?
Basilisk X'i uzun bir süre düşündüm ama nedense içim pek ısınamadı ona G502'ye çok yakınım şu an ama Rival 600 de çok iyi bu ikisinden birini tavsiye ederseniz memnun olurum.
Sensör olarak G502 daha iyi ama Steelseries RGB'sini bulamazsınız. Eğer deneyebiliyorsanız deneyin ve elinize oturanı alın.
Ha bu arada Rival 600'de kavrama yerlerinde sorun var.
Her 2 ürünüde kullandım, şu an G502 Hero kullanıyorum, Rival 600 tasarım olarak ve ele oturmada 1 tık daha önde. Ben avuç içi kullanıyorum Rival 600 büyük olduğu için tam benlikti. Ama G502 de gayet güzel. Çok fazla tuşu olması kafamı karıştırmıştı elim çarparmı falan vb hiç daha yanlışlıkla basma sorunu falan yaşamadım tuşlar gayet iyi yerleştirilmiş. Benim için LED çok önemli değil dersen. G502 öneririm 2 side çok güzel hangisini alırsan al pişman olacağını sanmıyorum.