G502 ile bunny yapılamıyor

orçun obuz

Hectopat
Daha fazla  
Benim faremde Infinity Scroll diye bir olay var ve jump tuşunu mouse scrolluna atadığımda sorunsuz bunny hop yapabilmem gerekiyor ama galiba Valve bunu kısıtlamış. Çünkü Infinity scrolla geçip bunny hop yapmayı denediğimde bir laglanma oluyor ve sanki scroll tuşunu aşağıya doğru yapmıyormuşum gibi gösteriyor. Bu olayı Valorant'ta denediğimde sorunsuz çalışıyor ve istediğim kadar bunny yapabiliyorum. Infinity scroll özelliğini açmadığımda bile normal bunny hop yapamıyorum çünkü yine laglanıyor. Farklı mouse denediğimde sorunsuz bunny hop yapabiliyorum. CS'de bu lagı önleyebileceğim bir yöntem var mı?

Ve bunny hop yapmayı denediğim de ki olay tam olarak şu srcoll dönerken 1. zıplamadan sonra yere düşüyorum ve 1 saniye bekliyor sonra tekrardan zıplıyor.

hero modeli var bende de. valo oyuncusuyum ama csde öyle bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum. Belki rustda kısıtlanan mouse muhabbeti gibi yazılımsal kısıtlama vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…