G502 vs G402

Bütçe
200-450

GabiTim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben normalde G300S kullanıyorum ve 2.5-3 seneder bu mouse ile birlikteyim yavaş yavaş sol tık bazen çalışmamaya başladı ve mouse bakmaya başladım.

Öncelikle gözüme takılan Logitech tarafında iki mouse oldu biri G502 diğeri G402. Aralarındaki fark nedir? Tahmini olarak G300S'i 3. senede eskitmişsem G502 ve G402 kaç yıl gider? Rusya'dan alma imkanım olduğu için G502'yi 430 TL'ye alabiliyorum 430 TL'ye değer mi? G402'yi ise 320 TL civarında bulabiliyorum. Bu fiyatlar bu fareler için değer mi? Başka fare önerileriniz var ise onlarada açığım. Şimdiden teşekkür ederim. (Not G300S elime biraz küçük kalıyor)

Ben G402 kullanıyorum ve çok memnunum, kaç yıl gideceğini ise kaç tıklama sınırı olduğundan ve sizin kullanım şeklinizden anlayabilirsiniz ancak. G402 tavsiyemdir, G502 gereksiz olur, ayrıca benim büyük elime de tam oturuyor.

Ben G402 kullanıyorum ve çok memnunum, kaç yıl gideceğini ise kaç tıklama sınırı olduğundan ve sizin kullanım şeklinizden anlayabilirsiniz ancak. G402 tavsiyemdir, G502 gereksiz olur, ayrıca benim büyük elime de tam oturuyor.

Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben normalde G300S kullanıyorum ve 2.5-3 seneder bu mouse ile birlikteyim yavaş yavaş sol tık bazen çalışmamaya başladı ve mouse bakmaya başladım.

Öncelikle gözüme takılan Logitech tarafında iki mouse oldu biri G502 diğeri G402. aralarındaki fark nedir? Tahmini olarak G300S'i 3. senede eskitmişsem G502 ve G402 kaç yıl gider? Rusya'dan alma imkanım olduğu için G502'yi 430 TL'ye alabiliyorum 430 TL'ye değer mi? G402'yi ise 320 TL civarında bulabiliyorum. Bu fiyatlar bu fareler için değer mi? Başka fare önerileriniz var ise onlarada açığım. Şimdiden teşekkür ederim. (Not G300S elime biraz küçük kalıyor)

G403 diye mouse varmış o nasıldır?

Son düzenleme:
Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

G403 diye mouse varmış o nasıldır?
G403 ile G402, aralarında çok fark yok (teknik olarak) tasarımları farklı, temel fark da şu: G402 G403'ten daha uzun, daha büyük, (bu benim görüşüm) daha iyi ele oturuyor. Tabii DPI farklarına bakıp da sizin kullanımınıza hangisinin daha uygun olacağını belirlemek daha iyi olur.

G403 ile G402, aralarında çok fark yok (teknik olarak) tasarımları farklı, temel fark da şu: G402 G403'ten daha uzun, daha büyük, (bu benim görüşüm) daha iyi ele oturuyor. Tabii DPI farklarına bakıp da sizin kullanımınıza hangisinin daha uygun olacağını belirlemek daha iyi olur.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı