R R@kun_02 Hectopat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 37 16 Mart 2017 #1 Hangi fareyi almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Daha çok FPS oyunları oynuyorum CS:GO ve Rainbow Six Siege tarzı. Hangi fareyi alayım ?
Hangi fareyi almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Daha çok FPS oyunları oynuyorum CS:GO ve Rainbow Six Siege tarzı. Hangi fareyi alayım ?
ismet hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 1.001 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı 16 Mart 2017 #3 Hangi fare eline oturuyor ise onu tercih etmelisin. Hangisinde rahat isen onu almalısın. Eğer özellik diye başka bir mouse alırsanız, elinize'de tam oturmaz ise belirli bir süre sonra ağrı olacak ve kırma isteği duyacaksınız
Hangi fare eline oturuyor ise onu tercih etmelisin. Hangisinde rahat isen onu almalısın. Eğer özellik diye başka bir mouse alırsanız, elinize'de tam oturmaz ise belirli bir süre sonra ağrı olacak ve kırma isteği duyacaksınız
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 16 Mart 2017 #4 Önce gidip mağaza deneyin, hangisini rahat tutup reflekslerinizi gösterebiliyorsanız onu alın. Teknik özelliklerde G502 daha iyi bir faredir.
Önce gidip mağaza deneyin, hangisini rahat tutup reflekslerinizi gösterebiliyorsanız onu alın. Teknik özelliklerde G502 daha iyi bir faredir.